Kassai Viktor hat év után ismét az Álmok Színházában

2015. szeptember. 28., 13:04   |    

Kassai Viktor hat év után ismét az Álmok Színházában

Napra pontosan hat esztendő múltán újfent Kassai Viktor vezeti az Old Trafford gyepszőnyegén a Manchester United–Wolfsburg BL-csoportmérkőzést.

A hússzoros angol bajnok és tizenegyszeres FA kupagyőztes Manchester Unitednek több mint egy évszázada, 1910 óta otthona az Old Trafford, melynek beceneve Sir Bobby Charlton jóvoltából: The Theatre Of Dreams, azaz Az álmok színháza. A Vörös Ördögök háromszor nyerték meg a kontinens első számú kupasorozatát (BEK, Bajnokok Ligája) és kétszer a Kupagyőztesek Európa-kupáját, jelenleg a Premier League éllovasai. Louis van Gaal tanítványai a Bajnokok Ligája aktuális kiírásában vereséggel kezdték a csoportkört, Eindhovenben 2-1-re kaptak ki a PSV-től.

A VfL Wolfburg Draxler találatával győzte le a CSZKA Moszkva együttesét. Az alsó-szászországi klub száz százalékban a Volkswagen AG tulajdona, mely 2009-ben a Bundesliga élén végzett. Jelenleg a negyedik helyen állnak Dieter Hecking edző kiválasztottjai.

A szeptember 30-i meccs előtt napra pontosan hat évvel szintén megmérkőztek a felek, és az angolok Giggs, valamint Carrick góljával, Dzeko találata ellenében 2-1-re nyertek. Érdekesség, hogy miként akkor, a soron következő párharcon is Kassai Viktor bíráskodik. Ezúttal Ring György és Tóth Vencel segítik asszisztensként a munkáját. Az alapvonali játékvezetői teendők Bognár Tamásra és Farkas Ádámra hárulnak. Az impozáns Old Trafford kispadjai között Berettyán Péter látja majd el feladatát tartalék-játékvezetőként. A 20.45 órakor kezdődő mérkőzést az M4 sportcsatorna közvetíti élőben.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS