Kassai Viktor vezeti a Bayern-Barcelona BL-elődöntőt

2013. április. 21., 13:07   |    

Kassai Viktor vezeti a Bayern-Barcelona BL-elődöntőt

Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Bayern München és az FC Barcelona első összecsapását, amelyet kedden játszik a német és a katalán csapat a bajor fővárosban.

A magyar játékvezető jelölésének hírét az EFE spanyol hírügynökség tette közzé vasárnap, hozzáfűzve az alapinformációhoz, hogy a 37 esztendős Kassai dirigálta a március 26-ai párizsi Franciaország-Spanyolország (0-1) világbajnoki selejtezőmérkőzést, és ugyancsak ő vezette a március 12-ei Barcelona-AC Milan nyolcaddöntős BL-visszavágót, amelyen a katalánok 4-0-ra nyertek.

A magyar bíróról azért is jó emlékeik lehetnek a katalánoknak - írta az EFE -, mert Kassai vezette a 2010-2011-es Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben a Barcelona 3-1-re legyőzte az angol Manchester Unitedet.

Ugyanakkor nemcsak a Barcelonának lehetnek kellemes emlékei Kassai Viktor működéséről, a magyar játékvezető és csapata dirigált tavaly a Real Madrid-Bayern München elődöntőben, a Bernabéuban rendezett második mérkőzésen. A német csapat továbbjutott. Ugyancsak a 2011-2012-es szezonban Kassai vezette a Bayern-Manchester City találkozót, azt 2-0-ra nyerte meg a Bayern. Kassai Viktor segítői az oldalvonal mellett Ring György és Kispál Róbert lesznek, a negyedik játékvezető Erős Gábor, az alapvonalon Bognár Tamás és Fábián Mihály asszisztálnak.

Kassai Viktor korábban a Kirjat Smona–BATE Boriszov selejtezőben, az Anderlecht–Malaga, a Benfica–Celtic és a Dortmund–Real Madrid csoportmeccsen működött közre a BL aktuális szezonjában, valamint ő vezette a Barcelona és a Milan nyolcaddöntő-visszavágóját is.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS