Kecskeméten rendezik a Szuperkupa-döntőt

2011. június. 10., 12:12   |    

Kecskeméten rendezik a Szuperkupa-döntőt

A bajnok Videoton és a kupagyőztes KTE képviseli ma délelőtt az MLSZ székházában sorsolás útján döntötték el, hogy melyik csapat rendezze a Szuperkupa-döntőt.

A versenykiírás szerint az MLSZ semleges helyszínen rendezte volna meg a döntőt, a szövetség és a két érintett klub azonban egy közös egyeztetést követően úgy döntött, valamelyik résztvevő csapat stadionjában játsszák le a mérkõzést.

A két klub írásban kérte az MLSZ-t, hogy sorsolás döntsön a finálé helyszínéről, továbbá közös kérelmet nyújtottak be az időpont módosítása miatt is, kérvényezve, hogy július 9. helyett július 8-án legyen a mérkőzés, tekintettel arra, hogy néhány nappal később a csapatoknak már az európai kupákban kell helytállniuk. A találkozó kezdési időpontjáról később születik döntés.

A sorsoláson a klubok részéről Losonczy László, a KTE ügyvezetője, valamint David Rechnitzer, a Videoton FC nemzetközi ügyekért felelős vezetője vett részt. A helyszínt a Videoton képviselõje húzta ki, és a szerencse a kupagyőztes oldalára állt, vagyis a mérkőzésnek a kecskeméti stadion ad otthont.


 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS