Kecskeméti sikerrel kezdődött a forduló

2014. október. 31., 21:02   |    

Kecskeméti sikerrel kezdődött a forduló

AZ OTP Bank Liga 13. fordulójának nyitómérkőzésén a Kecskeméti TE hazai pályán 2-1-re győzött a Puskás Akadémia ellen.

Kecskeméti TE - Puskás Akadémia 2-1 (2-1)
Vezette: Kassai Viktor
Gólszerzők: Varga a 37., Bebeto a 45., illetve Tischler az 5. percben

Egy pont választotta el egymástól a két együttest a 13. forduló előtt, a KTE a kilencedik míg a Puskás a tizedik helyről várta a mérkőzést. Az 5. percben megszerezte a vezetést a Puskás Akadémia: Lencse ugratta ki a tizenhatos elől remek mozdulattal, tökéletes ütemben Tischler Patrikot, aki lefutotta védőjét, és tíz méterről, középről jobbal a jobb alsóba lőtt (0–1). A 21. percben Laczkó bal oldali beadása után Bebeto nyolc méterről nem sokkal fejelt a jobb felső mellé.

A 27. percben ismét a hazai csapat előtt adódott lehetőség, Szavics ívelését Bebeto tíz méterről kapásból a bal alsó felé rúgta, azonban Danilovics kapus egy gyors mozdulattal védte a labdát. A 37. percben egyenlített a KTE, Varga Róbert betört az ötös jobb sarka elé, ahonnan a kilépő Danilovics lába között a hosszú alsó sarokba lőtt (1-1). Még az első félidő végén megszerezték a vezetést a hazaiak, Szavics jobb oldali szabadrúgását követően a labda Bebeto elé került, aki jobbal a bal sarokba lőtt (2–1).

A 67. percben Balázs jobb oldali szögletét Varga hat méterről kapura fejelte, de Danilovics nagyot vetődve védett. A folytatásban kiegyenlített küzdelem folyt a pályán, de további gól nem született, így a Kecskemét szerezte meg a három pontot.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS