Kedden a Malmö vár a MOL Vidire

2018. augusztus. 06., 21:38   |    

Kedden a Malmö vár a MOL Vidire
Fotó: molvidi.hu

A MOL Vidi FC kedden este, 19.15-kor a svéd Malmö otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája selejtezőjének 3. fordulójában.

A fehérvári együttes a bolgár bajnok Ludogorec kiejtése után a svéd Malmö ellen folytatja szereplését a legrangosabb klubsorozat selejtezőjében. A Vidi hétfőn este már a párharc első találkozójának helyszínén edzett, és a meccset megelőző hivatalos sajtótájékoztatón Marko Nikolics vezetőedző, valamint Anel Hadzic is úgy fogalmazott: mer nagyot álmodni a csapat, így ezúttal is továbbjutásban gondolkozik.

– Egy nagyon jó csapat ellen játszunk kedden, de ahogy korábban is mondtam, senki nem veheti el tőlünk, hogy nagyot álmodjunk. Mindent megteszünk, hogy ez az álom folytatódjon. Egy jó stadionban, jó ellenfél ellen, jó meccset várok. Tiszteljük a Malmö együttesét, de hiszünk magunkban, készen állunk a mérkőzésre – fogalmazott Marko Nikolics.

– Próbáljuk játszani a játékunkat és bízunk magunkban, hiszünk az álmainkban. A sérülésem a múlté, 100 százalékos állapotban vagyok. Mindig jó sok szurkoló előtt játszani, volt már ilyenben sokszor részem, úgyhogy semmi különöset nem jelent majd, ha a hazaiakat sokan támogatják kedd este a helyszínen – mondta Anel Hadzic.

Hétfőn, az UEFA sorsolásán az is eldőlt, hogy amennyiben a Vidi továbbjut, az AEK Athén-Celtic párharc továbbjutójával játszik a BL-főtáblára kerülésért, ha viszont kiesik, akkor az Európa Liga play off-körében a walesi The New Saints FC vagy a dán FC Midtjylland lesz az ellenfele.

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS