Kedvezményes jegyvásárlás: keddig meghosszabbítva!

2014. november. 06., 18:09   |    

Kedvezményes jegyvásárlás: keddig meghosszabbítva!

Az MLSZ a szurkolói igényeket figyelembe véve módosította a kedvezményes jegyvásárlás határidejét.

A november 14-i Magyarország-Finnország Eb-selejtező mérkőzésre már kizárólag klubkártyával vagy Futballkártyával lehet jegyet vásárolni, ezért a találkozó előtt jelentősen megnövekedett az igény a Futballkártyák iránt. A kiadott szurkolói kártyák száma már meghaladja a 110 ezret, ezen belül több mint 10 ezer a Futballkártya-tulajdonosok száma.

Előregisztráció esetén a kártyák kiszállítása több napot vesz igénybe, és miután a kedvezményes vásárlás határidejének közeledtével sokan jelezték, hogy még nem rendelkeznek Futballkártyával, a Magyar Labdarúgó Szövetség úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kedvezményes jegyvásárlás határidejét november 11-én éjfélig.

Ez azt jelenti, hogy kedden éjfélig 20 százalékos kedvezménnyel lehet belépőkhöz jutni, vagyis elhelyezkedéstől függően 2800-8800 forintba kerülnek a belépők, míg november 12-étől már 3500-11 000 forintért lehet megvenni ugyanezeket a jegyeket.

Klubkártyát személyesen az élvonalbeli kluboknál, Futballkártyát a budapesti kártyapontokon, a SYMA Csarnokban és a Bálnában található Ticket Express irodákban lehet kiváltani.

Amennyiben valaki az interneten igényel Futballkártyát, ahhoz, hogy keddig átvehesse elkészült kártyáját, legkésőbb péntek éjfélig meg kell adnia adatait előregisztrációs felületünkön, a klubkartya.mlsz.hu oldalon.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Rangadót nyert, az élvonal kapujában a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS