Keressük az év gólját és az év játékosát!

2014. május. 05., 20:12   |    

Keressük az év gólját és az év játékosát!

A Magyar Labdarúgó Szövetség június 2-án rendezi meg a RangAdó díjátadó gálát, melynek keretében átadják a szezon legjobbjainak járó elismeréseket. Az idény legszebb góljáról és az NB I legjobb játékosának járó trófeáról idén is a szurkolók döntenek.

A 2013-2014-es idény legszebb góljáról kétfordulós szavazás dönt. Az első körben, május 6-án déltől az MLSZ Facebook-oldalán indul a szavazás első fordulója, amelyben - egy erre a célra készített alkalmazás segítségével - az elmúlt év összes bajnoki találatára lehet szavazni. A gólok kereshetőek lesznek forduló, csapat és játékos alapján. A tíz legtöbb voksot kapott találat jut be a döntőbe, ahol új szavazást kezdünk. A döntőben a megadott határidőig legtöbb lájkot/szavazatot összegyűjtő gól nyeri a szavazást, szerzője az idény legszebb találatának járó díjat veheti át június 2-án.

A szavazás első fordulójának lezárása: 2014. május 26. (hétfő), 16:00.
A második forduló lezárása: 2014. május 29. (csütörtök), 12:00.

Az NB I legjobb játékosáról szóló, ugyancsak a Facebookon zajló szavazáson az élvonalbeli idényben pályára lépő összes labdarúgóra lehet szavazni, az a futballista lesz az év játékosa, aki május 29-én 12 óráig a legtöbb voksot gyűjti be.

A szavazásokon minden regisztrált Facebook-felhasználó részt vehet, aki lájkolja az MLSZ Facebook-oldalát. Egy felhasználó naponta egyszer szavazhat.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS