Két csapat előnyben, egy hátrányban – visszavágókat rendeznek a Konferencia-ligában

2022. július. 27., 22:39   |    

Két csapat előnyben, egy hátrányban – visszavágókat rendeznek a Konferencia-ligában

A Mol Fehérvár és a Kisvárda előnyből várja az Európa Konferencia-liga második selejtezőkörének visszavágóját, míg a Puskás Akadémia vereséget szenvedett Portugáliában, így nehéz helyzetben készülhet a csütörtöki visszavágóra.

Az NB I tavalyi ezüstérmese, a Puskás Akadémia a párharc első mérkőzésén 3-0-s vereséget szenvedett a Vitória Guimaraestől, és bár a második félidei játéka alapján még lehet esélye a visszavágón, jócskán erőn felül kell teljesítenie ahhoz, hogy a továbbjutás közelébe férkőzzön. A felcsúti együttes 21:00-kor lép pályára.

A Kisvárda a Kajrat Almatit fogadja, és miután az első mérkőzésen, Kazahsztánban egygólos győzelmet aratott, lépéselőnyben van. A párharc természetesen még nem lefutott, hazai pályán is jó teljesítményre van szükség a továbbjutás kiharcolásához. A találkozót 18:00-kor rendezik.

A legkönnyebb helyzetben talán a Mol Fehérvár van, a tavalyi negyedik helyezett Székesfehérváron 4-1-re verte a Qabalát, így jelentős előnnyel utazhat az azerbajdzsáni visszavágóra. A fehérvári együttes szintén 18:00-kor lép pályára.

A Puskás Akadémia és a Kisvárda mérkőzését az M4 Sport élőben közvetíti.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS