Két csapat még hiányzik az NB II-ből

2008. június. 26., 16:28   |    

Két csapat még hiányzik az NB II-ből

Az MLSZ versenybizottsága elfogadta 30, az NB II-ben indulni kívánó klub nevezését. Két csapat még hiányzik a másodosztály mezőnyéből, ennek oka az élvonalból kizárt Sopron megszűnése - a klub az NB III-ban indulhat, ha akar - és az, hogy a Szentlőrinc, amely a Dráva-csoportból jutott fel, nem vállalta az indulást a második ligában.

A bizottság a következő klubok nevezését fogadta el: Baktalórántháza, Barcs, Békéscsaba, BKV Előre, Bőcs, Budaörs, Cegléd, Dunaújváros, Debrecen, ESMTK, Ajka, Felcsút, Ferencváros, Gyirmót, Integrál DAC, Jászberény, Kaposvölgye, Kazincbarcika, Kozármisleny, Makó, MTK, Pécs, Százhalombatta, Tatabánya, Szolnok, Tököl, Pápa, Vác, Vecsés, Zalaegerszeg.

A Debrecen, az MTK és a ZTE természetesen második, az adott NB III-as bajnokságot megnyerő gárdájával szerepel majd a másodosztályban.

Az NB II feltöltésének módjáról a szövetség legközelebbi, azaz jövő csütörtöki elnökségi ülésén születik majd döntés. A két csoport kialakítására csak a feltöltés után, a mezőny valamennyi csapatának ismeretében kerül sor.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS