Két keretedzés szerepelt a hétfői programban

2014. január. 13., 17:18   |    

Két keretedzés szerepelt a hétfői programban

Rudolf Gergely betegsége miatt nem tudott részt venni a válogatott kerettagok telki edzőtáborozásának első gyakorlásán.

Pintér Attila hétfőn délelőtt megtartotta az A-válogatottnál számításba vett játékosok második összetartásának első edzését. A tréningen megfázása miatt nem vett részt Rudolf Gergely, míg a többiek verőfényes napsütésben foglalták el a telki edzőközpont edzőpályáját. A keret tagjai újabb taktikai feladatokat vettek át, Pintér Attila elsősorban a védekezés különböző alapelemeit gyakoroltatta, de már támadásvezetés is szerepelt a feladatok között.

A szövetségi kapitány örömmel konstatálta, hogy a napokban kisebb sérüléssel bajlódó Guzmics Richárd annak ellenére is ragaszkodott az összetartáson való részvételhez, hogy egyelőre nem végezhet százszázalékos edzésmunkát.

- Bár már szinte teljesen gyógyultnak érzem magam, tisztában voltam vele, nem végezhetek teljes értékű edzésmunkát. Ezzel együtt is itt akartam lenni, részben azért, mert ezekben a napokban kovácsolódik össze a csapategység, másrészt pedig azért, mert így nem maradok le a taktikai elemek megbeszéléséről, és legalább elméletben megismerhettem a kapitány által kért feladatokat - mondta az mlsz.hu-nak Guzmics Richárd.



A délelőtti edzést követően taktikai megbeszélésen vettek részt a kerettagok, majd 17 órától ismét a pályán volt jelenésük, Pintér Attila ekkor tartotta meg a mai második gyakorlást.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS