Két meccs után hibátlan a női U16-os válogatott

2015. április. 24., 17:32   |    

Két meccs után hibátlan a női U16-os válogatott

A Turtóczki Sándor vezette válogatott második mérkőzését is megnyerte a romániai UEFA Development Tornán.

A bolgárok elleni 7-0-ás sikert követően néhány helyen változott a mieink kezdőcsapata, több olyan játékos lehetőséget kapott, aki az első meccsen kevesebb szerephez jutott. A magyar válogatott végig dominálni tudott a mérkőzésen, és bár gyakran becsúsztak pontatlanságok a játékba, már a szünetre eldöntöttük a mérkőzést. A 6. percben Fái Szilvia volt eredményes, a 35. percben Kiss Orsolya, a 38. percben pedig Anda Letícia talált a moldávok kapujába. A második félidőben is mi irányítottuk a játékot, és a hajrában Kiss Stella révén megszereztük a negyedik gólunkat is, ezzel alakult ki a 4-0-ás végeredmény.

- Voltak még hiányosságok a játékunkban, kicsit türelmetlenebbek voltunk a kelleténél, a nagy akarás és bizonyítási vágy nem párosult könnyed játékkal. A végeredmény reális, a pontatlanságokkal és a hibákkal együtt is elégedett vagyok a csapattal. Szombaton, a szlovákok ellen már jóval nehezebb dolgunk lesz, de igyekszünk újítani, és meglepetést okozni az ellenfelünknek - nyilatkozta a mérkőzést követően Turtóczki Sándor az mlsz.hu-nak.

Magyarország-Moldova 4-0 (3-0)
Magyarország: Szabó Enikő - Fái Szilvia, Anda Letícia, Bátorfi Boglárka (Fél Patrícia, 70.), Hatala Boglárka - Csigi Eszter, Szehofner Vivien (Oláh Adrienn, 56.), Zágonyi Barbara (Csiki Anna, 41.), Fülöp Adél (Kiss Stella, 41.) - Haraszti Fanni, Kiss Orsolya (Fél Alexandra, 70.)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS