Két meccs után továbbjutott a Gödöllő

2006. október. 11., 20:51   |    

Két meccs után továbbjutott a Gödöllő

Az UEFA Futsal-kupa budapesti minitornáján a Gödöllői FK második mérkőzést is megnyerte, s ezzel a harmadik játéknap előtt eldőlt, hogy - mivel két csapat jut tovább - a Bikák továbbléptek a legjobb 16 közé.

Hengereltek a Bikák

A moldáv bajnok jól kezdett, s ezzel igencsak meglepte a magyar együttest. A mérkőzés 4. percében Coceban vezetést szerzett a Chisinau számára, és sokáig úgy tűnt, a gól meg is fogta a hazaiakat. A moldáv gárda férfias ellenfélnek bizonyult, keményen és határozottan védekezett és sokáig ellenállt a magyar rohamoknak.
Aztán Lódi a 14. percben betalált, s a fölény gyorsan vezetéssé is érett, mert Madarász a 16. percben megfordította az állást. A félidő lezárásaként ismét Madarász talált be, így a gödöllőiek 3-1-es előnnyel vonulhattak a szünetre.
A második félidőben a mieink folytatták lendületes játékukat, és Madarász harmadik találatával a 29. percben már 4-1 állt az eredményjelzőn. A lelkes közönséget remekül kiszolgálta a Gödöllő, a 33. percben egy végletekig kijátszott akció végén Baranyai volt eredményes - Lódi újabb találata a finisben már csak a különbséget növelte.

Gödöllői FK - Toligma Chisinau 6-1 (3-1)
Körcsarnok, 1000 néző

Gödöllői FK: Komáromi - Lódi, Baranyai, Madarász, Sivák
Csere: Camin, Szente, Sándor, Vígh, Gyurcsányi, Berkes

Toligma Chisinau: Capsamun - Tacot, Hilotii, Subotin, Iacovenco
Csere: Mardari, Plamadeala, Coceban, Galusca, Bulala

Gólszerző: Lódi (7. perc, 35. perc), Madarász (14. perc, 16. perc, 29. perc), Baranyai (33. perc) illetve Coceban (4. perc)

A csoport másik mérkőzésén a Sahtar Donyeck 3-0-ra verte a lett Raba Riga gárdáját, így eldőlt, hogy a Gödöllő mellett az Ukrán együttes a másik továbbjutó.

A pénteki program:
16 óra: Toligma Chisinau-Raba Riga
18 óra: Gödöllői Futsal Klub-Sahtar Doneck (SportKlub)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS