Kétgólos előnyt szerzett a Debrecen

2009. július. 15., 21:50   |    

Kétgólos előnyt szerzett a Debrecen

A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében bemutatkozott a magyar élvonal aranyérmese, a DVSC-TEVA. A debreceniek a svéd első osztály ötödik helyén álló Kalmart fogadták, s 0-0-ás félidő után 2-0-ra győztek. A Loki góljait Varga József és Kiss Zoltán szerezte, a visszavágóra egy hét múlva kerül sor Svédországban.

Herczeg András Poleksic - Bernáth, Mészáros, Máté, Leandro - Czvitkovics, Kiss Z., Varga J., Szakály P. (Dombi a 83. percben) - Dudu (Oláh az 59. percben), Rudolf (Katona a 91. percben) összeállításban játszatta együttesét.

A Loki lendületesen kezdte a mérkőzést, több ígéretes, kecsegtető lövéssel záruló helyzetet is kidolgozott, de a szünet előtt nem sikerült előnyt szereznie. A második félidőben kiegyenlítettebb meccset láthattak a nézők, ám a 73. percben a Debrecen szerzett előnyt: Oláh Lóránt jobb oldali beadása után Varga József hét méterről kotorta a labdát a háló közepébe (1-0). A 85. percben a lendületben maradt DVSC-TEVA megduplázta előnyét, Dombi Tibor jobb oldali bedobását követően Kiss Zoltán 17 méterről jobb külsővel bombázott a kapu jobb oldalába (2-0). Az eredmény ezután már nem változott, a debreceni gárda eséllyel készülhet a visszavágóra, amelyre egy hét múlva, július 22-én, szerdán 19 órakor kerül sor a Kalmar otthonában.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS