Kettős rangadó Debrecenben

2017. október. 04., 17:09   |    

Kettős rangadó Debrecenben

A DVSC hivatalos honlapjának bejelentése alapján az OTP Bank Liga 13. fordulójában kettős rangadót rendeznek Debrecenben: előbb a DVSC a Haladás ellen lép pályára, majd a DVTK–Budapest Honvéd összecsapás következik a Nagyerdei Stadionban.

Kettős rangadónak nevezték a magyar labdarúgásban, amikor két-két fővárosi nagycsapat egymás után rendezett bajnoki mérkőzést a Népstadionban, de utoljára 1987 tavaszán került sor ilyen eseményre. Ezt követően csak a Kispest–Újpest, és a Ferencváros–BVSC kupanegyeddöntőket lehetett egy belépővel megtekinteni a Népstadionban 1995 tavaszán. 

A DVSC hivatalos honlapjának bejelentése szerint most újraéledhet a hagyomány, méghozzá vidéken, ahol még soha nem rendeztek kettős rangadót. A Nagyerdei Stadionban október 21-én, 15.30 órától a DVSC–Haladás, 18 órától pedig a DVTK–Budapest Honvéd meccset nézhetik meg a szurkolók. 

Ma ezzel kapcsolatban tartottak sajtótájékoztatót a Nagyerdei Stadion sajtótermében. Az eseményen részt vett dr. Róka Géza, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője, Szabó Tamás, a Diósgyőr FC Kft. ügyvezetője, Páll László, a Debreceni Nagyerdei Stadion-üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója, és Paróczai Sándor, a Budapest Honvéd és a DVSC egykori válogatott játékosa.

A résztvevők egységesen úgy fogalmaztak: nagyjából tízezer szurkolót, és pokoli hangulatot várnak a stadionba.

Az esemény további részleteit a DVSC honlapján olvashatják el


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS