Kezdődnek a döntők

2006. május. 12., 13:25   |    

Kezdődnek a döntők

Kiélezett küzdelmet hozott az idei futsal NB I alapszakasza, és utána még magasabb színvonalú versengést folytattak a csapatok a bajnoki döntőbe jutásért.

Élőben közvetít a SportKlub Az elődöntők után a Cső-Montage együttesét búcsúztató Gödöllői FK, és a Legrand-Szentes ellen továbbjutó Colorspectrum Aramis gárdája kvalifikálta magát a fináléba.
A végső győzelem három nyert meccsen dől el, azaz a két csapat legalább három, legfeljebb öt mérkőzésen találkozik az elővetkező hetekben. Némi előnyt jelenthet a bajnokság alapszakaszát magabiztosan megnyerő Gödöllői FK-nak, hogy a páratlan számú mérkőzéseken (így az első napon is) övék a pályaválasztói jog. Gödöllőn indul a harc Ennek megfelelően a csapatok először a jövő héten, hétfőn Gödöllőn, 19 óra 30 perckor csapnak össze. Egy héttel később, Budafokon játszanak a 4+1-esek 19 órás kezdettel, míg a harmadik találkozó helyszíne ismét Gödöllő, és ekkor 20 óra 30 perc a kezdési időpont. (Amennyiben negyedik meccsre is szükség lesz, azt május 29-én rendezik az Aramis otthonában, az ötödik mérkőzést pedig ismét a Gödöllő rendezné június 1-én.) Jó hír a futsal iránt érdeklődők, illetve a játékkal ismerkedők számára, hogy az összes mérkőzést élőben adja a SportKlub csatorna. Bizakodó mindkét edző A párosítás érdekessége, hogy ez a két csapat játszotta a 2006-os Magyar Kupa-döntőt is, amelyet 7–5-re megnyert a Gödöllői FK Szentesen. A döntőkkel kapcsolatban a pénteken délelőtt megtartott budapesti sajtótájékoztatón mindkét csapat vezetőedzője nyilatkozott honlapunknak. Kis János (Gödöllői FK): „Bár a kupadöntőt is ideértve háromszor is legyőztük ellenfelünket ebben az idényben, nem mehetünk teljesen biztosra, hiszen egy hosszú bajnokság más, mint egy hárommeccses sorozat. Ezzel együtt azért nem kevés a három mérkőzés, s vélhetően lehetőségünk lesz arra, hogy érvényesítsük fölényünket. Mellettünk szól eddigi teljesítményünk az is, hogy az első négyesünk lényegesen erősebb, mint az Aramisé.” Soós Ferenc (Colorspecrum Aramis): „Ha röviden akarok fogalmazni, annyit mondok, mi vagyunk a címvédők, de a Gödöllő az esélyesebb. Persze ehhez hozzá kell tenni, mindent el fogunk követni a győzelemért, amelyről nem mondtunk le. Örömteli, hogy az elődöntőkre összeállít a csapatjátékunk, és ha nem is vagyunk annyira erősek, mint tavaly, szervezett, magabiztos játékkal akarjuk meglepni ellenfelünket.”

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS