Kihasználta az emberelőnyét a Ferencváros

2012. augusztus. 12., 01:09   |    

Kihasználta az emberelőnyét a Ferencváros

Az OTP Bank Liga 3. fordulójának mindhárom szombati meccsén a hazai csapatok nyertek.

DVTK - Egri FC 1-0 (0-0)
Vezette:
Böcskei Balázs (Farkas Balázs, Horváth Róbert)
Gólszerző: Seydi a 46. percben

Az első félidőben a DVTK jóval aktívabban játszott, de jelentősebb helyzeteket nem tudott kialakítani. A fordulás után azonban egy percet sem kellett várni a hazaiak vezető találatára, Gosztonyi András beadását követően Elek Ákos fejelt Seydi elé, aki átvette a labdát majd 10 méterről a jobb sarokba lőtt (1-0). A diósgyőriek a hajrában bebiztosíthatták volna győzelmüket, de Gosztonyi lövését követően a kapufáról kipattant a labda. A három pont így is Miskolcon maradt, az egriek első élvonalbeli győzelme még várat magára.

DVSC-TEVA - Kecskeméti TE 2-1 (1-0)
Vezette:
Farkas Ádám (Szpisják Zsolt, Kelemen Attila)
Gólszerző: Kulcsár a 23., Coulibaly a 73., ill. Vaskó az 53. percben

A kecskemétiek nem illetődtek meg a bajnoki címvédő otthonában, bátran támadtak, így az első húsz percben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A 24. percben Adamo Coulibaly néhány csel után a bal oldalról középre adott, Kulcsár Tamás pedig 5 méterről a kapu közepébe helyezett (1-0). A szünet után a kecskeméti próbálkozások is eredményre vezettek, az 53. percben egy szöglet után Vaskó Tamás 6 méterről fejelt a léc alá (1-1). A 73. percben a DVSC belőtte a győztes gólt, Bódi Ádám beadását követően Coulibaly 11 méterről bombázott a hálóban (2-1).

Ferencváros - Lombard Pápa Thermál 4-1 (2-1)
Vezette:
Németh Ádám (Kispál Róbert, Medovarszki János)
Gólszerző: Józsi a 6., Józsi (11-esből a 17.), Klein a 68., Máté a 73., ill. Maróti a 9. percben
Kiállítva: Rodenbücher a 16. percben

Az első tíz percben mindkét csapat betalált, előbb Józsi György szabadrúgása után készülhetett középkezdéshez a Pápa (1-0), majd a volt ferencvárosi Maróti Béla lőtt a hálóba a Mouhamadou Seye kapufáját követő kipattanóból (1-1). A 15. percben egy 16-oson belüli lökésért büntetőhöz jutott a Ferencváros, a reklamáló Rodenbücher Istvánt pedig kiállította a játékvezető. A tizenegyest Józsi értékesítette (2-1). A pápaiaknak az emberhátrány ellenére is voltak helyzetei, a félidő legnagyobb lehetőségét azonban a Ferencváros hagyta ki Somalia révén. A 68. percben Józsi szabadrúgása után Martin Klein talált a kapuba (3-1), a 73. percben pedig Máté János lőtt 22 méterről, szabadrúgásból a léc alá, beállítva a 4-1-es végeredményt.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS