Kikapott az MTK, két pontra az elsőségtől a Budafok

2019. november. 27., 20:47   |    

Kikapott az MTK, két pontra az elsőségtől a Budafok
Fotó: vasasfc.hu

A Merkantil Bank Liga szerdán pótolt 11. fordulójában az Illovszky Rudolf Stadionból hozta el a három pontot a Budafoki MTE. Veszített a Csákvár, a Gyirmót és a Siófok is.

Gól nélküli döntetlennel ért véget a Soroksár–Szeged és a Dorog–Szolnok találkozó is a másodosztályú bajnokság szerdai játéknapján. 

Egy találat döntötte el az ETO és az MTK párharcát, azt Szánthó Regő szerezte a 25. perben – a 19 éves játékos gólja 3 pontot ért a Rába-partiaknak. 

A másik győri csapat, a Gyirmót az újonc Ajka otthonba látogatott és veszített 2–1-re. Előbb Nagy István (36.), majd Nagy Mihály (74.) talált be a hazaiaknál, Herjeczki Kristóf 93. percben esett gólja már csak szépítést jelentett a vendégeknek.

A Budaörs hazai pályán 3–0-ra verte a Csákvárt. Kulcsár Tamás kétszer (24., 49.), míg Stieber András (69.) egyszer volt eredményes a mérkőzésen. 

Két gyors góllal (Gréczi Gábor az első félidő 4., Kardos Norbert a második játékrész 2. percében talált be) győzte le a Tiszakécske a Haladást

A Békéscsaba 3–1-re verte a Siófokot, pedig Szakály Dénes a 20. percben még a Balaton-partiaknak szerzett vezetést. De Kovács Ádám (42.), Gréczi Márton (75.) és Mészáros Márk (82.) góljaival fordított és nyert a hazai együttes.

A Nyíregyháza is otthon tartotta a három pontot, a Vácot győzte le 2–1-re. A vendégek dolgát kiállítás is nehezítette, a 30. perctől emberhátrányban futballoztak. Hornyák Marcell (32.) vezető találata után még kiegyenlített Katona Mátyás (59.), de Hornyák második góljára (81.) már nem érkezett felelet.

A Vasas hazai pályán maradt alul a Budafokkal szemben, Kovács Dávid (53., 71.) volt a vendégek gólszerzője: előbb tizenegyesből, majd akcióból is betalált. 


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS