Kilenc csapat adott játékost a forduló válogatottjába

2016. március. 08., 15:58   |    

Kilenc csapat adott játékost a forduló válogatottjába

Az OTP Bank Liga 23. fordulójának álomcsapatában - az InStat statisztikái alapján - a mezőny csapatainak háromnegyede képviselteti magát.

Az elmúlt hét játékosa a ferencvárosi Leandro de Almeida lett, aki annak ellenére emelkedett ki a teljes mezőnyből, hogy nem bevált posztjainak egyikén (balhátvéd, középső védő) számítottak rá, hanem jobbhátvédként futballozott. Leandro ezzel a teljesítményével természetesen bekerült a hét csapatába is, ahol a vasasos Debreceni András és a DVTK 19 éves balhátvédje, a Fradi ellen gólpasszt is jegyző Nemes Milán kapott helyet.

Előttük a paksi Papp Kristóf és a ferencvárosi Gera Zoltán szerepel az álomcsapatban, a középpálya tagja még Filipe Oliveira (Videoton FC), Enis Bardhi (Újpest FC) és Bratislav Punosevac (Békéscsaba) is, míg a képzeletbeli csatársort Torghelle Sándor (MTK) és Nathan Eccleston (Békéscsaba) alkotja.

A hétvége cselkirálya a fehérvári Asmir Suljic volt, a labdaszerzésekben a DVSC védője, Dusan Brkovic lett a legjobb, szerelések tekintetében pedig a diósgyőri Egerszegi Tamás utasította maga mögé a teljes mezőnyt.

infografika_23_fordulo|

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS