Kilencezer jegy már elfogyott a Magyar Kupa döntőjére

2014. május. 16., 23:19   |    

Kilencezer jegy már elfogyott a Magyar Kupa döntőjére

Május 25-én, 19 órától a Puskás Stadionban rendezik a Magyar Kupa fináléját, az Újpest FC a DVTK-val találkozik. Ezt megelőzően, 16.00 órától rendezik az Amatőr Kupa döntőjét, amelyen a Viadukt-Tópart Biatorbágy a Pilis LK-Legea együttesével mérkőzik meg.

A találkozók iránt jelentős az érdeklődés, ezt bizonyítja, hogy péntek délutánig 9000 jegy fogyott el a dupla döntőre. A belépőket a Magyar Labdarúgó Szövetség nagy részben a döntőkben résztvevő klubok szurkolóinak rendelkezésére bocsátotta, de semleges szektort is kialakít a stadionban, ide korlátozott számban lehet jegyeket vásárolni.

A semleges szurkolók a magyarkupadonto@mlsz.hu email címen tudnak jegyet igényelni. A mérkőzésre névre szóló jegyértékesítés történik, ezért kérjük, igénylésnél küldjék el nevüket és születési adataikat (születési hely, születési időpont) a fenti email címre.

Mivel a semleges szektorba korlátozott számban tudunk jegyeket értékesíteni, ezért érdemes minél előbb jelezni a jegyvásárlási szándékot, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség időrendi sorrendben veszi listára és elégíti ki az igényeket. Az igénylők egy-két napon belül értesítést kapnak a jegyvásárlásról.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS