Király és Gera egymás ellen a bajnoki nyitányon - jegyinfók

2016. július. 14., 09:42   |    

Király és Gera egymás ellen a bajnoki nyitányon - jegyinfók

Hétvégén megkezdődik az OTP Bank Liga 2016-2017-es idénye, a jelenlegi állás szerint 11 Eb-t megjárt magyar válogatott játékossal.

Ferencváros - Szombathelyi Swietelsky-Haladás
Groupama Aréna, szombat, 20.30

Az első fordulóban zöld-fehér rangadót rendeznek, a Ferencváros a Haladást fogadja, ezen a meccsen juthat lehetőséghez a legtöbb Európa-bajnokságot megjárt játékos. A vendégek gólvonalán minden bizonnyal Király Gábor áll majd, kapuját többek között Gera Zoltán, Lovrencsics Gergő, Pintér Ádám és Böde Dániel mellett a szlovákokkal szintén Eb-résztvevő Stanislav Sestak próbálja bevenni. A Fradi dolgát nehezíti, hogy szerdán még Albániában játszott BL-selejtezőt, vagyis elképzelhető, hogy szombat este a szombathelyi lesz a frissebb együttes.

A mérkőzésre - szurkolói kártyával - online és személyesen is lehet vásárolni hazai jegyeket. Interneten a ticket.groupamaarena.com oldalon, személyesen a Groupama Aréna Jegypénztárában (nyitva tartás: H-P.: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00-ig vagy mérkőzésnapokon a meccs kezdetéig).

A vendégszurkolók a Haladás Ajándékboltban szerdától-péntekig 10 és 16 óra között, szombaton 9.30-tól 11.30-ig vásárolhatnak elővételben belépőket, 2000 forintos egységáron. A meccsjegy.mlsz.hu oldalon szintén vásárolhatnak jegyeket a Haladás-szurkolók, itt azonban kizárólag klubkártyával.

A rendőrség kérése, hogy a mérkőzésre érkező szombathelyi szurkolók a mérkőzés napján a Budapest XI. kerület Petőfi Híd budai hídfőjénél gyülekezzenek 17.30-18.30 óra között. Innen 18.30 órai indulással rendőri biztosítással kísérik át őket a Groupama Aréna IV-es számú vendégkapujáig.

Újpest FC- Budapest Honvéd
Illovszky Stadion, szombat, 18.00

A két fővárosi csapat csendes nyarat tudhat maga mögött, legalábbis ami az átigazolásokat illeti, mindkét együttes elsősorban saját nevelésű játékosokkal erősítette meg keretét. Eddig csak a Honvéd szerződtetett másik klubtól futballistát: Hajdú Ádám az MTK-tól érkezett Kispestre.

A mérkőzésre szóló hazai jegyek szurkolói kártyával a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Személyesen, kártya nélkül elővételben az Újpest FC Mildenberger utcai külső pénztáraiban vásárolható meg (csütörtökön és pénteken 17.00-20.00 óráig), míg szombaton 14.00 órától a Hajdú utcában az 1-es (Forgách utcai) és 2-es (Fáy utcai) pénztárakban. A meccs helyszínén, az Illovszky-stadionban 16.30-kor nyitnak a pénztárak. Jegyárak: 1500-2800 forint. A Honvéd szurkolói Kispesten, a Bozsik-stadionban is vásárolhatnak jegyeket (ár: 1700 forint), pénteken 16.00-19.00 óráig, valamint szombaton 13.00-16.00 óráig két pénztár lesz nyitva a stadion főbejáratánál.

Mezőkövesd-Zsóry FC - Gyirmót FC Győr
Mezőkövesd, szombat, 18.00

Az OTP Bank Liga két újonca rögtön az első fordulóban összeméri erejét. Az előző idényben, a másodosztályban a csapatok mindkét bajnokiját a Gyirmót nyerte 2-1-re. A két klub átigazolási stratégiája nagyban különbözött egymástól, míg Gyirmóton a másodosztályú bajnoki címet kiharcoló játékosokra számítanak az NB I-ben is, addig Mezőkövesden egy kezdőcsapatnyi új futballistával erősödött a keret. Személyes jegyelővételre csütörtökön és pénteken 13.00-17.00 óráig nyílik lehetőség a mezőkövesdi stadion 1-es pénztárában. A mérkőzés napján 14.00 órakor nyit ki a stadion mindhárom pénztára. A mérkőzésre szóló jegyek az interneten is megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban, szurkolói kártyával. Jegyárak: 1000-1500 forint.

MTK Budapest - Vasas
Dunaújváros, vasárnap, 18.00

A két csapat egymás ellen, Dunaújvárosban zárta az előző idényt, és egymás ellen, Dunaújvárosban kezdi az újat. Tavasszal a Vasas nyerni tudott az ominózus összecsapáson, és ezzel kivívta bennmaradását az élvonalban. Az MTK két Európa Liga-mérkőzés között lép pályára a mérkőzésen, ez talán előnyt jelenthet a vendégeknek. A mérkőzésre szóló jegyek elővételben - szurkolói kártyával - megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. A mérkőzés napján a jegypénztárak 16:00-kor nyitnak. Jegyár: 1000 forint.

Videoton FC - DVTK
Felcsút, Pancho Aréna, vasárnap 18.00

A VidiShopban klubkártya nélkül megvásárolhatók a jegyek, Fehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél történő belépőjegy vásárláshoz klubkártya felmutatására is szükség van. A legkényelmesebben és legolcsóbban interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni. Az internetes vásárláshoz klubkártya vagy futballkártya szükséges. A vendégszurkolók személyesen kedden, 16 órától Miskolcon, a DVTK Szinvaparkban található ajándékboltjában vásárolhatnak belépőket a mérkőzésre. A Pancho Aréna pénztárai a meccs előtt 2 órával nyitnak. Jegyárak: 500-1200. A DVTK-val kapcsolatos hír, hogy az idény elejére elkészült a klub új telefonos applikációja, amelyben elérhetőek a hivatalos weboldalon megjelenő hírek és cikkek, illetve megtekinthetőek a mérkőzések időpontjai, a jegyvásárlási lehetőségek, a mérkőzések beszámolói, a fotó és videó galériák.

DVSC-Teva - Paksi FC Debrecen, vasárnap, 18.00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten, vagy a Nagyerdei Stadionban munkanapokon 10-18 óráig, valamint szombaton 10.00 órától. A vendégszurkolók a meccsjegy.mlsz.hu oldalon vásárolhatnak belépőket 1000 forintos egységáron. Jegyárak: 1000-3500 forint.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS