Kispesti győzelmével utolérte a Ferencvárost a Videoton FC

2018. április. 11., 19:49   |    

Kispesti győzelmével utolérte a Ferencvárost a Videoton FC

Szerdán játszották le az OTP Bank Liga 21. fordulójából elhalasztott Honvéd-Videoton FC mérkőzést, melyen a vendégek négy gólt szerezve győzték le a címvédőt.

Az első félidőben a kemény játék miatt feszült volt a hangulat a pályán. Valamivel többet birtokolták a labdát a kispestiek, ennek ellenére egyetlen alkalommal sem kísérleteztek kapura lövéssel. A székesfehérváriak hat próbálkozásból ötször veszélyeztettek, és a macedón Boban Nikolov egy szabadrúgás után a vezetést is megszerezte. A szünet után Danko Lazovic növelte a Videoton előnyét, és bár Davide Lanzafame szépített, Vinícius révén ismét két góllal vezettek a vendégek. Stopira is betalált, de les miatt ezt a játékvezető nem adta meg, azonban Lazovic második góljával tovább nőtt a különbség. A második félidőben a hazaiak komoly védelmi hibákkal segítették ellenfelüket, így nem lehetett esélyük a pontszerzésre.

Budapest Honvéd–Videoton FC 1-4 (0-1)
gólszerzők: Lanzafame (57.), illetve Nikolov (35.), Lazovic (54., 80.), Vinícius (65.)
sárga lap: Lanzafame (34.), Ikenne-King (44.), Heffler T. (49.), illetve Kovácsik (31.), Huszti (44.), Pátkai (51.), A. Hadzic (57.), Nego (62.), 

Honvéd: Gróf - Heffler T., Kamber, Kosút, Ikenne-King (Kukoc, 57.) - Gazdag, Nagy G., Holender (Lukács D., 72.), Banó-Szabó (Májer, 75.) - Lanzafame, Eppel
Videoton FC: Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Stopira - A. Hadzic (Varga J., 87.) - Nikolov, Pátkai - Huszti (Kovács I., 80.) - S. Scepovic, Lazovic (M. Scepovic, 81.)
    


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS