Kiütéssel nyert a Honvéd

2007. augusztus. 05., 22:11   |    

Kiütéssel nyert a Honvéd

Az NB I 3. fordulójának egyetlen vasárnapi találkozóján a Budapest Honvéd az FC Fehérvár együttesét fogadta. A hazaiak gyorsan hátrányba kerültek, de megfordították az állást és végül magabiztosan, 5-1-re legyőzték ellenfelüket.

Közönségszórakoztató játékkal nyertek a kispestiek

A vendég fehérváriak kezdték jobban a mérkőzést, és a 11. percben meg is szerezték a vezetést: a Jusuf Dajic felrúgásáért megítélt büntetőt Mario Bozic értékesítette (0-1). A Honvéd egyenlítő találatára mindössze három percet kellett várni, a hazaiak szintén büntetőből szerezték első góljukat, a Guie-Guie Gneki Abraham elleni, 16-oson belüli szabálytalanságért járó tizenegyest Dobos Attila értékesítette (1-1). Az első akciógól a 26. percben esett, ekkor Dobos jobb oldali beadását követően Palásthy Norbert fejelt a hálóba (2-1).

Sebők Zsolt akcióban
A kispestiek a vezető találat után sem álltak vissza, a 34. minutumban Abraham lövése után Sebők Zsolt még a kapufára tolta a labdát, de a kipattanót Rigonato Diego a hálóba pofozta (3-1). Szünet után is jelentős fölényben játszott a Honvéd, a negyedik gólra azonban a 82. percig kellett várni, ekkor Bárányos Zsolt emelt szemfülesen, 22 méterről a fehérvári kapuba (4-1). A kegyelemdöfést Hercegfalvi Zoltán adta meg, aki a 85. minutumban betört a vendégek tizenhatosára, majd 13 méterről a jobb sarokba helyezett (5-1). Újabb gól már nem esett, a kispestiek megérdemelt győzelmet arattak, és százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát.

Budapest Honvéd - FC Fehérvár 5-1 (3-1)
Gólszerző: Dobos (11-esből) a 14., Palásthy a 26., Diego a 34., Bárányos a 82., Hercegfalvi a 85., illetve Bozic (11-esből) a 11. percben

(A mérkőzések jegyzőkönyvei megtekinthetők a Bajnokságok menüpont alatt, az Eredmények címszónál.)

(Fotó: nb1.hu)


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS