Komoly tervek Kispesten

2007. január. 25., 10:00   |    

Komoly tervek Kispesten

Sajtótájékoztatót tartott a Budapest Honvéd vezetősége. Újjáépült Bozsik-stadion, újjáformált keret, és – a tulajdonos reményei szerint – más szurkolói magatartásmód vár a kispesti találkozókra látogatókra a tavaszi idényben.

Budapesti kedvenc lenne a gárda

A Budapest Honvéd ugyan a 13. helyen zárta az őszi szezont, és a kispestieknek mindössze öt ponttal szereztek többet, mint a jelenleg utolsóelőtti kaposváriak, a budapesti klub nagy reményekkel várja a tavaszt. A sajtótájékoztatón a tulajdonos George F. Hamingway és Gács Pál ügyvezető igazgató, illetve a Supka Attila által vezetett szakmai stáb tagjai mellett kilenc új játékos is bemutatkozott a sajtó képviselőinek. „Ezekre a labdarúgókra számítunk a tavasz folyamán – fogalmazott az elnök –, és bízunk abban, hogy hamarosan a kispestiek és általában a budapestiek számára is szimpatikus csapat játszik majd hétről-hétre a felújított stadionban.”

A tulajdonos külön kitért arra, hogy a klub nagy súlyt fektet majd arra, hogy a stadionban sportszerű legyen a hangulat. A rendezők a jövőben szigorúan fellépnek majd ha rasszista, erőszakos megnyilvánulásokat tapasztalnak. A klub négy árkategórában kezdte meg a bérletek árusítását. A legolcsóbb szezonjegy 6300, a legdrágább pedig 21000 forintba kerül majd, a támogatói páholybérlet ára pedig 70000 forint lesz. A Budapest Honvéd valamennyi csapata a jövőben egységes Hummel szerelésben lép pályára, és hamarosan megnyílik a kispesti ajándékbolt is.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS