Konferencia-liga: a Csukaricski ellen kezdi a csoportkört a Fradi

2023. szeptember. 20., 22:32   |    

Konferencia-liga: a Csukaricski ellen kezdi a csoportkört a Fradi

Csütörtökön este a szerb Csukaricski látogat a Groupama Arénába.

A Ferencváros csütörtökön 18.45-kor megkezdi szereplését a Konferencia-liga csoportkörében. A magyar bajnok első ellenfele a Csukaricski lesz, amely jelenleg az ötödik helyen áll a szerb bajnokságban, a legutóbbi fordulóban négy nyeretlen mérkőzés után nyerni tudott a Crvena zvezda ellen.

– Láttuk a Csukaricski legutóbbi, Crvena zvezda ellen 2-1-re megnyert mérkőzését, ellenfelünk tisztelettel játszott, nem félt a riválisától – mondta a Ferencváros szerdai sajtótájékoztatóján Dejan Sztankovics vezetőedző. – A Csukaricski keretében vannak fiatalabb és tapasztaltabb játékosok is, ami jó egyveleg. Két hete dolgozom a Ferencvárosnál, jól érzem magam itt, csak azt sajnálom, hogy eleinte több játékosunk a nemzeti csapatoknál volt, Tokmac és Traoré pedig sérült. Kihasználtam ezt a két hetet, hogy megismerjem a játékosokat, nemcsak szakmailag, hanem személyesen is. Elégedett vagyok a csapatommal, látom, hogy a játékosok nagy akarattal küzdenek, van fejlődési lehetőség csapatként és egyénenként is.

A sajtótájékoztatón Muhamed Besic, a Ferencváros középpályása elmondta: Sztankovics komoly játékos volt, rengeteg energiát és erőt hozott az érkezése óta a csapatba, amely mindent meg fog tenni, hogy úgy játsszon a soron következő mérkőzéseken, ahogy a vezetőedző elvárja.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében
Bajnokságok / Kupák
Nagy hajrába kezdett a ZTE, Könyves-rekord 35 évesen

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS