Közelebb került az éllovasokhoz a Gyirmót

2021. április. 28., 20:29   |    

Közelebb került az éllovasokhoz a Gyirmót

A Vasas és a DVSC is csak döntetlent ért el a Merkantil Bank Liga 35. fordulójában, a Gyirmót ez kihasználva a Nyíregyházán megszerzett három ponttal csökkentette hátrányát a tabella élén állókkal szemben.

A DVSC keleti rangadót játszott Békéscsabán, és egy fordulatos, izgalmas mérkőzésen 4-4-es döntetlennel zárta az összecsapást. A Loki a második félidő elején már két góllal is vezetett, innen fordított a Békéscsaba 3-2-re. A hazaiak 3-3 után ismét vezetést szereztek, de a DVSC Dzsudzsák Balázs góljával megmentette az egyik pontot.

A Vasas a Soroksár otthonában ért el 2-2-es döntetlent, és örülnie kellett, hogy legalább egy pontot elvitt, a 2-1 utáni egyenlítő gólját ugyanis a 94. percben szerezte meg. A Gyirmót kihasználta az első két helyezett botlását, és a Nyíregyháza otthonában elért 1-0-s győzelmével három pontra megközelítette a Vasast, kettőre a Lokit.

A bennmaradásért küzdő Siófok fontos meccset nyert meg a kiesőhelyen álló Kazincbarcika ellen, a Szolnok a Győr otthonában nyert 3-2-re, míg a Budaörs Csákvárról hozta el a három pontot. A sereghajtó DEAC 3-0-ra legyőzte a lassan kilátástalan helyzetbe sodródó Kaposvárt, a Szeged a Dorog pályáján győzött. Az Ajka ezúttal Pécsen tudott nyerni, míg a Szentlőrinc a Haladás ellen gyűjtötte be a három pontot.

OTP Bank Liga NB I. 35. forduló

Sorsolás

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS