Kupavisszavágó az OTP Bank Ligában - hétvégi jegyinformációk

2014. november. 05., 18:12   |    

Kupavisszavágó az OTP Bank Ligában - hétvégi jegyinformációk

Két patinás múltú fővárosi csapat, a Honvéd és a Ferencváros találkozik a 14. forduló első mérkőzésén, a Bozsik Stadionban. A rangadó mindkét szereplőjére ráfér a javítás.

BUDAPESTI HONVÉD–FERENCVÁROSI TORNA CLUB
(November 7., péntek, 19.00)

A Bp. Honvéd más arcát mutatja pályaválasztóként, s mást idegenben. A kispestiek hazai pályán tíz, vendégként mindössze egy pontot szereztek eddig. Az utóbbi hetekben gyengén szerepeltek, a legutóbbi hat fordulóban csak a Nyíregyháza szerzett náluk kevesebb pontot. A Bozsik Stadionban az őszi idényben hat bajnoki mérkőzést játszottak, de a hazai mérleg is romlott, a legutóbbi két mérkőzésen egy pont került csak a csapat neve mellé. A Pécs nyert, s a Paks is elvitt egy pontot.

A Ferencvárosnak is a hazai pályán mutatott a szebbik arca, más „fotót” nézve pedig a tavaszi. Thomas Doll irányításával a zöld-fehérek a tavaszi idényben 13 mérkőzésen 30 pontot gyűjtöttek, ősszel, ugyancsak 13 bajnokin, mindössze huszonegyet. Az utóbbi hetekben az Újpest elleni derbivel kezdődött a rossz sorozat, azt is beleértve a legutóbbi hat fordulóban mindössze egyszer tudott nyerni a Fradi. A csapat idegenbeli győzelemmel kezdte az OTP Bank 2014–2015-ös szezonját Kecskeméten, de azóta vendégként csak négy pontot gyűjtött, Győrben nyert, Debrecenben döntetlent játszott.

Ami a fővárosi csapatok elleni párharcokat illeti, a Honvéd a legutóbbi hazai meccsét elveszítette.

A Ferencváros Thomas Doll irányításával ötször játszott eddig budapesti rivális ellen, a mérlege két győzelem, három vereség. Érdekes, hogy a zöld-fehérek a fővárosban 2012 májusa, a Megyeri úti 1-1 óta nem játszottak vendégként döntetlent. Ricardo Moniz edzői korszakában a Honvéd a Ferencváros mumusának számított, a zöld-fehérek azonban a német edzővel tavasszal nyertek a Bozsik Stadionban 2-0-ra. Érdekes, hogy minden sorozatot figyelembe véve a két csapat legutóbbi 13 találkozójából a mindenkori pályaválasztó mindössze hármat nyert meg. (Mind a háromszor a Honvéd győzött.)

A két együttes október 29-én Magyar Kupa-mérkőzésen találkozott egymással a Bozsik Stadionban, a találkozón nem született gól, majd a Ferencváros tizenegyes-párbajban továbbjutott.

Jegyinformációk a mérkőzésre

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A hazai klub döntése értelmében a mérkőzésre a Futballkártya nem érvényes, csak klubkártyával lehet belépőjegyet váltani a stadionba. A hazai szurkolók a mérkőzés előtt, 16 órától vásárolhatnak belépőket és válthatnak ki klubkártyát a Bozsik-stadion 2-es kapujánál. A vendégszurkolók a jegyeket személyesen, a Groupama Aréna pénztáraiban 1400 forintért, míg online, a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon 1000 forintért tudják megvásárolni. A belépőket minden hétköznap, 10.00 és 18.00 között lehet megvásárolni a Groupama Aréna pénztáraiban. A Jegy és Regisztrációs Központ nyitva tartásának ideje alatt a jegyvásárláshoz szükséges szurkolói kártyát is ki lehet váltani.

A találkozóra a Ferencváros szurkolói különbusszal is érkezhetnek. A különbuszok a Groupama Aréna előtt található sas szobortól indulnak, 17.00-18.30-ig. Mérkőzés után a buszok visszaviszik szurkolóinkat a szoborhoz.

Jegyinformációk a forduló többi mérkőzésére:

KECSKEMÉTI TE - VIDEOTON FC
Szombat 14:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Kecskemét belvárosában is hozzá lehet már jutni a jegyekhez, a Kunság Tours jegyirodában (Kéttemplom köz 5.) hétfőtől péntekig, 9-18 óráig árulják a jegyeket. A stadionban csütörtökön és pénteken 15-18, szombaton 9-12-ig tart az elővételes jegyértékesítés, a pénztárak másfél órával a kezdés előtt nyitnak. Az elővételes időpontokban a klubkártyákat is ingyenesen készítenek. A 14 éven aluliak számára a hazai szektorokba, regisztrációs jegy váltása mellett, ingyenes a belépés. A vendégszektorba egységesen 1400 forintos áron válthatóak meg a belépők, ezeket a helyszínen a pénztárnyitást (12:30) követően, illetve elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni. A Széktói Stadionban kötelező a klubkártya használata, a vendégszektorba a Videoton FC kártyája mellett az MLSZ-es Futballkártyát is elfogadják. A Széktói Stadionban külön semleges szektor nincs kijelölve, a hazai szektorokba harmadik klub kártyájával és Futballkártyával is lehet jegyet vásárolni a KTE-s mellett.

Elővétes jegyvásárlási lehetőségek Székesfehérváron:

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8- 15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

További jegyinformációk

MVM-PAKS - LOMBARD PÁPA TERMÁL FC
Szombat, 16:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express partnerirodáiban. Elővételben a Fehérvári úti stadionban 2014.11.04- től, kedden és csütörtökön: 9-12 óráig, szerdán 14-18 óráig, a székház emeletén. Pénteken 14-18 óráig, az 1-es számú pénztárban, szombaton 10 órától az 1-es számú pénztárban, a többi pénztár 14:00-kor nyit. Kapunyitás 14:00-kor. Jegyárak: 800-1800 forint.

ÚJPEST FC - PUSKÁS AKADÉMIA FC
Szombat, 16:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Személyesen is megvásárolhatóak elővételben a belépők, november 6-án, csütörtökön 17.00-20.00-ig a Mildenberger u. 1-es pénztárban (klubkártya kiadás is lesz ugyanott, ugyanebben az időpontban), november 7-én, pénteken 17.00-20.00-ig a Mildenberger u. 1-es pénztárban, november 8-án, szombaton 13.00-tól a Mildenberger utcai 1-es pénztár (klubkártya kiadás is lesz ugyanott, ugyanebben az időpontban). Jegyárak: 800-2500 forint.

PMFC-MATIAS - GYŐRI ETO FC
Szombat, 18:00

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban, Pécsen a Partyzoo Jegyirodában (7624 Pécs, Ferencesek u. 26.). A jegyek beszerezhetők a Stadion utcai klubház emeletén is hétköznap 8-17 óráig. 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a mérkőzés megtekintése. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ingyenes, úgynevezett regisztrációs jegyet kell váltani. A regisztrációs jegyeket a mérkőzés napján a stadion jegypénztáraiban is igényelhetik, de a helyszínen a regisztrációs jegyek már 200 forintba kerülnek. Az Újmecsekaljai Stadion vendégszektorába a jegyek elővételben 1 000, míg a helyszínen 1 200 forintba kerülnek. A vendégszektorba is lehet diák- és nyugdíjas jegyet kiváltani elővételben 600, illetve a helyszínen 800 forintért. Diákjegy vásárlására érvényes diákigazolvány, nyugdíjas jegyre pedig személyi igazolvány felmutatása után van lehetőség a helyszínen. Az Újmecsekaljai Stadion pénztára pénteken 16:00 órától várja a szurkolókat.
Jegyárak:600-2000 forint

DVSC-TEVA - DUNAÚJVÁROS
Szombat, 20:00

A találkozóra jegyek elővételben már megvásárolhatók a stadion pénztáraiban minden nap 10-18 óra között, illetve interneten a http://nagyerdeistadion.hu oldalon is. Jegyek normál bajnoki árakon kaphatók 1000 és 3500 forint között, emellett VIP-belépők is vásárolhatók.

SZOMBATHELYI HALADÁS - MTK BUDAPEST
Vasárnap, 16:30

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A hazai szurkolók a Legea Haladás boltban hétfőtől péntekig 10:00-16:00 óra, szombaton 10-12 óra között válthatnak elővételben jegyet. A stadion Rohonci úti 5-ös pénztárban november 8-án szombaton 10:00-14:00 között lesz bérlet, jegy és szurkolói kártya értékesítés. A jegyek és bérletek Szent Márton kártya használatával kedvezményes áron kaphatók. Vasárnap 13:00 kor nyitnak a pénztárak a Rohonci úton, az 5-ös és 6-os pénztárban klubkártya kiváltásra is lesz lehetőség.

A vendégszurkolók az interneten történő vásárlás esetén 1.000 forintért, Szombathelyen, elővételben 1200 forintért juthatnak belépőhöz, a meccs napján a helyszínén 1.400 forint lesz a jegyek ára. A stadion vendégjegypénztára 15:00 órakor nyit a mérkőzés napján.

DVTK - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC
Vasárnap, 18:30

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért.

Az elővételben megvásárolt jegyek kedvezményesek, míg mérkőzésnapon reggel 8 órakor nyitnak ki a Diósgyőri Stadion pénztárai.

Jegyek a nyíregyházi klubirodában is vásárolhatók hétfőtől-péntekig 8.30 - 16.00 óra között. A nyíregyházi szurkolók csak elővételben tudnak jegyhez jutni, a Diósgyőri Stadion vendégpénztára egyáltalán nem nyit ki a meccs napján. Jegyárak: 1400-4200 forint.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC
Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS