Legyőzték az oroszokat a női futsalosok

2014. február. 21., 19:54   |    

Legyőzték az oroszokat a női futsalosok

A magyar válogatott barátságos mérkőzésen 4-3-ra legyőzte Oroszország együttesét Tolnán.

A tolnai sportcsarnokban közel telt ház és rendkívül jó hangulat fogadta a csapatokat. Csak néhány perc kellett az első nagy magyar helyzethez, ekkor egy távoli lövés után Sipos Lilla a bal kapufát találta el, majd rögtön ezt követően elkezdődött a gólgyártás. Szabó Boglárka szerezte az első találatunkat, amely lendületet adott a csapatnak, majd Nagy Ágnes, Sipos Lilla és Megyes Ágnes is betalált, így 4-1-es eredménnyel fordultak a csapatok. A második játékrészre egy frissebb, összeszedettebb orosz csapat érkezett a pályára, míg a magyar játékosok láthatóan elfáradtak az első félidei nagy iramban. Az orosz válogatott rövid idő alatt két gólt is szerzett, így a második félidő szorosabbá vált, de a mieink tartani tudták az eredményt és megnyerték a páros mérkőzés első párharcát.

- Kiegyenlített mérkőzést játszottunk az oroszokkal, próbáltunk letámadni az első félidőben és úgy gondolom ez jól sikerült. A második félidőre nagyon elfáradtunk, de az előnyünk kitartott, így sikerült megvalósítani a tervünket. Az egész csapattal elégedett voltam, nem tudok senkit kiemelni, mindenki, aki a pályán volt jól teljesített. Holnap azok is lehetőséget kaphatnak, akik kevesebbet töltöttek a pályán. Ugyanazt várom a holnapi meccstől, mint a maitól, de ha az orosz válogatott rúgja az első gólt, nehéz lesz felvenni a ritmust- mondta Sito Rivera a futsalválogatott szövetségi kapitánya.

Magyarország - Oroszország 4-3 (4-1)
Magyarország: Vincze Anikó - Radics Ágnes, Szabó Boglárka, Megyes Ágnes, Szekér Anita
Cserék: Sipos Lilla, Szórádi Nikolett, Üveges Katalin, Vágó Fanni, Jakab Kata, Nagy Ágnes, Csepregi Gabriella, Bocsárdi Eszter
Gólszerzőink: Szabó Boglárka, Nagy Ágnes, Sipos Lilla, Megyes Ágnes

A két csapat szombaton, 17:30-tól, Dunaújvárosban ismét megmérkőzik egymással.

[galleryRel id="59972|Magyarország-Oroszország]

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks
Bajnokságok / Kupák
Kikapott Budafokon az ETO, növelte előnyét a Nyíregyháza
Bajnokságok / Kupák
Paksi győzelmével ezüstközelbe került a Fehérvár

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS