Lezajlott a szurkolók kártalanítása

2023. november. 16., 13:44   |    

Lezajlott a szurkolók kártalanítása

Mindazoknak, akik a szövetség jegyértékesítési rendszerén keresztül belépőt vásároltak a Bulgária-Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre, az MLSZ jegyértékesítő partnere már intézkedett a belépők árának visszafizetéséről. Továbbá azoknak a szurkolóknak, akik légitársaságuktól, szállodájuktól nem kapták vissza a foglalásuk díját, az MLSZ a múlt héten felajánlotta a károk rendezésének kezelését. Ez a folyamat is a végéhez érkezett.

A különjáratot indító WizzAir példásan járt el és kompenzálta a károsultakat. A fönnmaradó repülőjegy- és szálláskárokat az MLSZ a mai napon kifizette a dokumentumokat elküldő magyar károsultak pénzintézete felé. (16 főnek kell még további papírokat, számlákat elküldenie a folyamat befejezéséhez.)

Egyértelmű, hogy a bulgáriai mérkőzés körül kialakult helyzetet a hazai szövetség intézkedései eredményezték, nem az MLSZ hibája, hogy nem lehetnek ott szurkolók a találkozón, ennek ellenére a magyar szövetség abban bízik, hogy ezen intézkedéseket követően nem marad rossz érzés a magyar csapatot Bulgáriában is bíztatni kívánó szurkolókban.

Az MLSZ 2023. november 19-én éjfélig - a korábban ismertetett feltételek szerint - fogadja a megalapozott kárigényeket, ezt követően már nem áll módjában új beadványokat fogadni.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Női futsal NB I – Vasárnap rajtol a bajnoki döntő
Bajnokságok / Kupák
Tovább küzd a bennmaradásért a Kisvárda és az Újpest
Bajnokságok / Kupák
Tatai József bízik a Veszprém újabb Magyar Kupa-sikerében

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS