Magabiztos győzelemmel kezdte a szezont a Videoton

2011. július. 24., 22:00   |    

Magabiztos győzelemmel kezdte a szezont a Videoton

Az OTP Bank Liga 2. fordulójának vasárnapi játéknapján a Videoton és a Kecskemét is négy gólt szerzett, a DVTK 1-1-et játszott a Ferencváros otthonában.

Négy gólt kapott a Videotontól a Paks

Videoton FC - MVM Paks 4-0 (2-0)
Vezette: Berger József (Lémon Oszkár, Forgács Attila)

Gólszerző: Vasiljevic a 4., Alves a 38., Vasiljevic a 68., Nikolic a 87. percben

Kiállítva: Bartha a 35. percben

A Videoton már a mérkőzés 4. percében vezetést szerzett : Sándor György passza után Dusan Vasiljevic 10 méterről lőtt a vendégek kapujába (1-0). A 35. percben Bartha László rossz ütemű becsúszása után piros lapot kapott, így a Paks emberhátrányban folytatta a találkozót. Három perccel később a Videoton megduplázta előnyét: Alvaro Brachi jobb oldali beadása után Andre Alves érkezett, és közelről a hálóba fejelt (2-0). A szünet után tovább nőtt a hazaiak előnye, a 68. percben Alves emelése után Vasiljevic előbb megszelídítette a labdát, majd 4 méterről a kapuba gurított (3-0). A vége fölényes Videoton-siker lett, a csereként beállt Nemanja Nikolic a 87. percben állította be a 4-0-ás végeredményt.


Két gól és két piros lap az Albert-stadionban

Ferencvárosi TC - DVTK 1-1 (1-0)
Vezette: Alvaro Miquel Garcia (Viszokai László, Farkas Balázs)
Gólszerző: Abdi a 4., ill. Luque a 68. percben
Kiállítva: Gallardo a 38., Pál a 84. percben

Gyorsan megszületett a találkozó első gólja, a 4. percben Lisztes Krisztián egy labdaszerzés után indította Liban Abdit, aki a tizenhatoson belülre érve kilőtte a bal alsó sarkot, s megszerezte a vezetést a zöld-fehéreknek (1-0). A 38. percben Francisco Gallardo kapott piros lapot második sárgája után, a diósgyőriek játékosa Mark Otten ellen szabálytalankodott. A fordulás után az emberhátrányban lévő DVTK kiegyenlített, a 68. percben Jose Juan Luque szabadrúgásból vette be a hazaiak kapuját (1-1). A bajnokit a vendégek végül kettős emberhátrányban fejezték be, a 84. percben a csereként beállt Pál Szabolcs csúszott be rossz ütemben ellenfelének. A kilenc játékossal küzdő diósgyőriek kihúzták a lefújásig kapott gól nélkül, és ponttal távoztak az Albert-stadionból.

 

Foxi-dupla után hengerelt a Kecskemét

Kecskeméti TE-Ereco - Kaposvári Rákóczi 4-0 (3-0)
Vezette: Veizer Roland (Kis Zoltán, ifj. Kormányos Gábor)
Gólszerző: Foxi a 10., Foxi a 13., Savic (11-esből) a 31., Gyurcsó az 53. percben

A 10. percben Kethevoama Foxi szerzett vezetést a Kecskemétnek, a hazaiak támadója egy beadás után 3 méterről passzolt a bal alsó sarokba (1-0). Alig három perc elteltével Foxi újra eredményes volt, ezúttal Gyurcsó Ádám passza után 16 méterről bombázott a vendégek kapujának jobb sarkába (2-0). A kecskemétiek még az első játékrészben megszerezték harmadik találatukat, a 31. percben Zsók József szabálytalankodott saját tizenhatosán belül, a megítélt büntetőt Vladan Savic váltotta gólra (3-0). A fordulás után immár negyedszer zörgették meg a hazaiak a kaposvári hálót, az 53. percben Tököli Attila keresztpassza után Gyurcsó 14 méterről vette be Lubos Hajduch kapuját (4-0). A hátralévő időben már nem változott az eredmény, a Kecskemét könnyed győzelemmel tartotta otthon a három pontot.

 


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS