Magabiztos Juventus-siker a Puskás Arénában

2020. november. 04., 23:23   |    

Magabiztos Juventus-siker a Puskás Arénában
Fotó: fradi.hu

A Ferencváros nem tudta megnehezíteni az olasz bajnok Juventus dolgát a Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, a torinóiak 4-1-re nyertek a Puskás Arénában.

A vendégek első gólját a Juve-mezben éppen 100. mérkőzését játszó Alvaro Morata szerezte a 7. percben, majd a spanyol játékos a 60. percben duplázott. A csereként beállt Paulo Dybala a 73. percben egy nagy védelmi hiba után növelte az előnyt, majd következett egy újabb hiba hátul, és Lasha Dvali öngólja (81.). A Ferencvárosnak így is sikerült örömet szereznie szurkolóinak, mert a hajrában Franck Boli megszerezte a becsületgólt, és beállította az 1-4-es végeredményt.

A magyar bajnok a Barcelona otthonában elszenvedett 5-1-es vereség és a Dinamo Kijev elleni, hazai 2-2-es döntetlen után a G csoport negyedik helyén áll egy ponttal, az ukránok jobb gólkülönbségükkel előzik meg a zöld-fehéreket. Szerhij Rebrov együttese legközelebb november 24-én lép pályára a BL-ben, a negyedik fordulóban a torinói gárda vendége lesz.

FERENCVÁROS–JUVENTUS (olasz) 1–4 (0–1)
Budapest, Puskás Aréna, 20 000 néző. Vezette: Grinfeld (izraeli)
FTC: Dibusz – Lovrencsics G., Blazic, Dvali, Botka (Heister, 68.) – Haratin, Sigér D., Somália – Zubkov (Uzuni, 80.), Isael (F. Boli, 73.), Nguen (Mak, 73.). 
JUVENTUS: Szczesny – Cuadrado (Frabotta, 76.), Bonucci, Chiellini, Danilo – Ramsey (McKennie, 53.), Arthur (Bentancur, a szünetben), Rabiot – C. Ronaldo, Morata (Dybala, 67.), Chiesa (Bernardeschi, 76.). 
Gólszerző: F. Boli (90.), ill. Morata (7., 60.), Dybala (73.), Dvali (81. – öngól)


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS