Magabiztos kaposvári győzelem

2010. november. 19., 21:28   |    

Magabiztos kaposvári győzelem

A Monicomp Liga 15. fordulójában a Rákóczi Kaposvár 3-0-ra győzte le hazai pályán a Győri ETO csapatát, Oláh Lóránt duplája mellett Pedro is eredményes volt. A forduló másik pénteki mérkőzésén a Siófok Délczeg Gergely találatával nyert a Budapest Honvéd otthonában.

Háromgólos győzelem Kaposváron

Kaposvári Rákóczi FC - Győri ETO FC 3–0 (1-0)
Vezette: Solymosi Péter (Lémon Oszkár, Viszokai László)
Gólszerző: Oláh a 13., Oláh az 57., Pedro az 59. percben

A találkozó első helyzetét a Győr hagyta ki, Nikola Trajkovic fejese után Milinte Árpád fogta a sarokba tartó labdát. A 13. percben a Kaposvár első helyzetét gólra váltotta, Daniane Jawad jobb oldali beadása után Oláh Lóránt öt méterről fejelt a vendégek kapujába (1-0). Az első játékrészben mindkét gárda szerezhetett volna gólt, de Oláh és Nicolas Ceolin is célt tévesztett. A fordulás után Kulcsár Kornél kiugratásával Oláh iramodott meg, majd 15 méterről kilőtte a bal alsó sarkot (2-0). Mindössze két perc elteltével újabb gólt szereztek a hazaiak, az 59. percben Pedro vette be a győriek kapuját (3-0). Az ETO a hajrában szépíthetett volna, de a vendégek elpuskázták minden helyzetüket, maradt a 3-0.


Egy gól három pontot ért a Siófoknak

Budapest Honvéd - BFC Siófok 0-1 (0-1)
Vezette: Andó-Szabó Sándor (dr. Varga Zsolt, Demeter János)
Gólszerző: Délczeg a 40. percben

A két csapat az első félidőben sok hibával játszott, a mérkőzés elején nem adódtak jelentősebb helyzetek. A 36. percben előbb Hajdú Norbert szabadrúgásból okozott riadalmat, a kipattanót Bojtor László lőtte kapura, de Molnár Péter védett a lövés után, majd a labda Debreceni András fejesét követően a kapufát érintve hagyta el a játékteret. A 39. percben a vendégek szereztek vezetést, egy szöglet után Délczeg Gergely közelről fejelt a hazai kapuba (0-1). A második félidőre visszaesett az iram, a küzdelem dominált a játékban. A hosszabbítás perceiben a Siófok növelhette volna előnyét, de újabb gól már nem született, a Balaton-partiak 1-0-ás győzelemmel szerezték meg a három pontot a Bozsik-stadionban.


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS