Magabiztos Mezőkövesd-győzelem a forduló zárómérkőzésén

2022. augusztus. 22., 22:16   |    

Magabiztos Mezőkövesd-győzelem a forduló zárómérkőzésén

Mezőkövesdre látogatott a DVSC az OTP Bank Liga negyedik fordulójának zárómérkőzésén. A találkozót megelőzően mindkét csapat nyeretlen volt az élvonal idei kiírásában, és bár a vezetést a cívisvárosiak szerezték meg, a hazaiak hamar egyenlítettek, és végül magabiztosan, 4-1-re nyertek.

OTP Bank Liga, 4. forduló

Mezőkövesd Zsóry FC-Debreceni VSC 4-2 (3-1)

Mezőkövesd, v.: Erdős
gólszerzők: Madarász (13.), Besirovic (17., 66. - a másodikat tizenegyesből), Drazic (35.), illetve Szécsi (6.), Bárány (46.)
sárga lap: Vajda (41.), illetve Babunszki (32.), Horváth (39.), Bévárdi (45+2.), Lagator (65.), Neofitidisz (73.), Bárány (95.)
piros lap: Cseke (81.)

Mezőkövesd: Piscitelli - Pillár, Lukic, Bobál - Madarász (Kállai, 82.), Nagy G., Cseri (Cseke, 53.), Besirovic, Vajda - Drazic (Molnár, 82.) - Kis (Selmani, 20.; Karnyicki, 82.)

Debrecen: Megyeri - Bévárdi (Varga J., 67.), Romancsuk (Lagator, a szünetben), Charleston, Manrique - Neofitidisz, Dzsudzsák - Baranyi (Baráth P., a szünetben), Horváth K. (Olawale, 69.), Szécsi - Babunszki (Bárány a szünetben)

Jobban kezdte a mérkőzést a vendégcsapat, a hatodik percben meg is szerezte a vezetést, majd ezt követően percekig egyértelműen fölényben játszott. Ám nem sokáig, mivel a hazaiak váratlanul még az első negyedóra végén egyenlítettek, a gól után pedig átvették az irányítást. A Debrecen a kapott góltól teljesen megzavarodott, Supka Attila vezetőedző csapata pedig gyorsan egy újabb góllal átvette a vezetést és a félidő további részében is sokkal jobban játszott a hajdúságiaknál, és a játékrész derekán növelte előnyét.

A fordulás után tulajdonképpen azonnal szépített a DVSC, de húsz perc meddő vendég mezőnyfölény után visszaállította a kétgólos különbséget a házigazda. A folytatásban már csak Cseke  talpalása és kiállítása okozott izgalmat, az eredmény azonban nem változott. A borsodi együttes először nyert a szezonban, míg a hajdúságiak három döntetlen után először veszítettek.


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS