Magyar Kupa: a Vasas továbbment, a Puskás kiesett

2015. szeptember. 22., 21:03   |    

Magyar Kupa: a Vasas továbbment, a Puskás kiesett

Megvan a Magyar Kupa-sorozat első élvonalbeli kiesője: a Puskás Akadémia 2-0-ra kikapott Kozármislenyben, és búcsúzott a további küzdelmektől.

Az akadémisták az első fordulóban a Sárrétudvar elleni magabiztos, 5-0-ás sikerrel jutottak tovább a második körben, míg az NB III-as Kozármisleny a másodosztályú Siófokot búcsúztatta. A Puskás Akadémia összetétele néhány helyen változott ugyan a hétvégi bajnokihoz képest, de az OTP Bank Ligában kevesebb lehetőséget kapott játékosok beállításával is esélyesként lépett pályára. A papírforma azonban ezúttal borult, a hazaiak a 66. percben egy kontratámadás végén Nagy Mihály Krisztián révén szereztek vezetést, a mindent egy lapra feltevő akadémisták azonban nemcsak egyenlíteni nem tudtak, de a 90. percben kaptak egy második gólt is, ami megpecsételte a sorsukat.

A Vasas nem tartalékolt a Szolnok otthonában, csak egy-két poszton kapott lehetőséget olyan labdarúgó, aki eddig kevesebbet szerepelt az NB I-ben. Mégis a szolnokiak szereztek vezetést, Gajdos Zsolt a 26. percben talált a kapuba. Nyolc perccel később Czvitkovics Péter egyenlített, majd a továbbjutásról döntő találat az 53. percben született meg, amikor Papucsek Barna öngóljával fordított a Vasas, amely meg is őrizte az előnyét a lefújásig, így ott lesz a legjobb 32 között.

Magyar Kupa, 2. forduló:

Szolnoki MÁV - Vasas 1-2 (1-1)
Kozármisleny - Puskás Akadémia 2-0 (0-0)

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS