Magyar Kupa-döntő: sikeres egyeztetés a klubokkal

2014. május. 10., 08:40   |    

Magyar Kupa-döntő: sikeres egyeztetés a klubokkal

Pénteken a Magyar Labdarúgó Szövetség, valamint az Újpest és a DVTK képviselői megállapodtak a május 25-i Magyar Kupa-döntő megrendezésének részleteiben.

A DVTK és az Újpest kupadöntőjét május 25-én rendezik a Puskás Ferenc Stadionban. A mérkőzést közvetítő televíziós társaság kérését figyelembe véve eredetileg 20.30 órás kezdési időponttal tűzte ki a mérkőzést a Versenybizottság, de diósgyőriek hivatalos kéréssel fordultak az MLSZ-hez, hogy a vidéki szurkolók érdekében a szövetség hozza előbbre a kezdési időpontot. A mérkőzés hivatalos kezdési időpontjának megváltoztatásáról hétfőn - a MTVA-val való egyeztetést követően - hoz döntést a szövetség.

A pénteki megbeszélésen a három fél közösen, a klubok igényeit figyelembe véve, egyetértésben döntött a szektorbeosztásról, a jegyárusításról, a rendezéssel, a biztonsági kérdésekkel és a beléptetéssel kapcsolatos kérdésekről.

Megállapodás született arról is, hogy a kupadöntőre (és az azt megelőző Amatőr Kupa fináléra) a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a belépőket jövő héttől a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, országszerte a TEX 350 jegyirodájában és a két résztvevő klub jegyárusító helyein lehet vásárolni. A semleges szurkolók és az Amatőr Kupa-döntőjének nézői külön szektorba válthatnak jegyeket. A jegyárusítás részleteiről hamarosan az mlsz.hu-n olvashatnak további információkat.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal Magyar Kupa – Szerdán kezdődnek a negyeddöntők
Bajnokságok / Kupák
Férfi futsal NB I – Kezdődnek a rájátszás visszavágói
Bajnokságok / Kupák
Hetvenéves Pásztor József

2024-03-20 12:23:25

Hetvenéves Pásztor József

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS