Magyar Kupa: megkezdődött a jegyárusítás

2014. május. 14., 15:43   |    

Magyar Kupa: megkezdődött a jegyárusítás

Május 25-én, vasárnap 19 órától a Puskás Ferenc Stadionban játszik egymással a Magyar Kupa-trófeáért a DVTK és az Újpest. A mérkőzésre szóló jegyek május 14-én, szerdán 14 órától vásárolhatók meg elővételben.

A kupadöntőre (és az azt megelőző Amatőr Kupa fináléra) a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek, a belépőket szerdán 14 órától a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a TEX 350 jegyirodájában és a két résztvevő klub jegyárusító helyein lehet vásárolni.

Újpesten május 15-én, csütörtökön és május 16-án, pénteken 17-20 óra között a stadion pénztáraiban lehet jegyeket vásárolni, szombaton, a Kecskemét elleni hazai bajnoki után a Mildenberger utcai pénztárakban lesz árusítás. Jövő héten hétköznapokon a stadion pénztárai 17-20 óra között lesznek nyitva.

Miskolcon május 14-től a DVTK ajándékboltjaiban minden nap, nyitvatartási időben lehet megvásárolni.

A semleges szurkolók a magyarkupadonto@mlsz.hu email címen tudnak jegyet igényelni. A mérkőzésre névre szóló jegyértékesítés történik, ezért kérjük, igénylésnél küldjék el nevüket és születési adataikat a fenti email címre.

Mivel a semleges szektorba korlátozott számban tudunk jegyeket értékesíteni, ezért érdemes minél előbb jelezni a jegyvásárlási szándékot, mert a Magyar Labdarúgó Szövetség időrendi sorrendben veszi listára és elégíti ki az igényeket. Az igénylők egy-két napon belül értesítést kapnak a jegyvásárlásról.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS