Magyar Kupa: Szombaton elindult a jegyértékesítés

2018. május. 11., 19:29   |    

Magyar Kupa: Szombaton elindult a jegyértékesítés

Május 12-én, szombat délelőtt 10.00 órától elindult a jegyértékesítés a Magyar Kupa-döntőre. A Puskás Akadémia–Újpest FC összecsapásra 2000 forinttól lehet megváltani a belépőket.

A Magyar Labdarúgó Szövetség a május 23-i kupadöntő megrendezése kapcsán az ilyenkor szokásos eljárásrendnek megfelelően egyeztetést kezdett a két érdekelt csapat, a Puskás Akadémia és az Újpest FC, valamint az esemény biztonságáért felelős rendőrség képviselőivel.

A törvényi előírásoknak megfelelően a mérkőzésre csak névre szóló belépővel léphetnek be a szurkolók, akik belépőjegyüket megvásárolhatják online a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon, az Újpest FC és a PFLA értékesítési csatornáin, illetve személyesen közel 350 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál.

Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – a két klub értékesítési pontjain, illetve az alábbi helyszínen lehet személyesen belépőket vásárolni:

• Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

A jegyvásárlás szabályai

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon történő jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, akárcsak a Ticket Express partnerirodáiban történő vásárláshoz. Kártya nélkül személyes azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával lehet belépőket vásárolni a fent jelölt helyszíneken. A vonatkozó jogszabálynak (A sportról szóló 2004. évi I. törvény 72. §-ának) megfelelően szurkolói kártya nélküli vásárlásnál minden esetben egyéni személyi azonosításra van szükség, ezért ilyen módon csak saját részre lehet belépőket venni. Sokan szeretnének szurkolói kártyával nem rendelkező családtagjuknak jegyet vásárolni, mások meghatalmazással, vagy egy másik személy irataival érkeznek a jegyértékesítés helyszínére. Aki nem rendelkezik szurkolói kártyával, annak azonosítása nem történt meg, így az előbb felsorolt esetekben az ablakoknál – a jogszabály előírásának megfelelően – nem fogják kiszolgálni.  

Jegyárak

B1, B2, B3, B4, C1, C2, D1, D2, D3, D4, E – 2.000 Ft
C3, C4, C5, C6 – 3.000 Ft
A1 és A2(bronz) – 7.500 Ft
VIP Gold 1,2 – 10.000-12.500 Ft

Szektorkiosztás

A két klub előzetes jegyigényének felmérése alapján elkészült a kupadöntő szektorkiosztása: 

Újpest FC: E szektortól a C5-ig* (E,D4,D3,D2,D1,C6, összesen 9348 hely)

*megjegyzendő, hogy a C5-ös szektorba az újpesti szurkolók csak azt követően vásárolhatnak jegyeket, ha az E-C6 szektorok már megteltek 

Puskás Akadémia: C3 és C4 szektorok

Semleges szektor: C2 (ezt meghaladó szurkolói igény esetén további szektorok is elérhető válhatnak a semleges drukkerek számára)

 

A jegyértékesítéssel kapcsolatos kérdésekben az alábbi elérhetőségeken lehet további információkhoz jutni:

Ticket Express Ügyfélszolgálat

Telefon: +36-30-508-0999

E-mail: mlsz@tex.hu

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit.

A döntővel kapcsolatos egyéb információk

A Magyar Kupa döntőjére 2018. május 23-án, 20.00 órától kerül sor, A Groupama Aréna kapui 18 órakor nyitnak.

A belépőkapukat üzemeltető vállalat felhívta mindkét csapat szurkolóinak a figyelmét, hogy a jegyet ellenőrző gépek nem hibásodhatnak meg, így az elővételben vásárolt, majd kinyomtatott jegyet fénymásolással sokszorosítani, ezáltal visszaéléssel próbálkozni felesleges.

A Magyar Labdarúgó Szövetség és a résztvevő klubok is arra kérnek minden szurkolót, hogy elővételben vásárolják meg jegyüket, mert ugyan a Groupama Aréna jegypénztárai a tervek szerint a döntő napján is nyitva tartanak majd, de előfordulhat, hogy addigra elővételben elfogynak a jegyek, illetve hogy a személyazonosítás folyamata miatt hosszú sorok alakulnak ki a pénztáraknál, és a szurkolók nem tudnak időben, kényelmesen bejutni a stadionba, mint az elővételes jeggyel rendelkező társaik.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS