Magyar szurkolók jutottak először Eb-jegyekhez

2019. május. 21., 16:59   |    

Magyar szurkolók jutottak először Eb-jegyekhez

Világsztár labdarúgók adták át az MLSZ Szurkolói Klub szerencsés nyerteseinek jegyeit a 2020-as Európa-bajnokság első budapesti találkozójára. Aki még szeretne ott lenne az új Puskás Arénában a torna mérkőzésein, az regisztráljon az UEFA oldalán!

 Az első gondolatom az volt, hogy ezt hogyan fogom a kisfiammal közölni!

A #VisitPuskás játék öt szerencsés nyertesének egyike, Nemes Márton reagált így, amikor megtudta, már biztosan ott lesz fiával a 2020-as Európa-bajnokság budapesti nyitómérkőzésén.

A Szurkolói Klub nyerhettek maguk és egy kísérőjük számára stadiontúrát a közelgő Európa-bajnokság egyetlen új létesítményébe, a Puskás Arénába, ahol aztán több meglepetés is várta őket.

– Nyolc éves és az első válogatott meccse a horvátok elleni győztes találkozó volt. Hogy is mondjam, „megfertőződött”, azóta még inkább minden a fociról szól! Nagy élmény volt, hogy ott lehettünk a magyar foci eddigi legmodernebb és legmonumentálisabb stadionjában. Az pedig, ahogyan a jegyet átvehettem, felejthetetlen! – utalt Nemes Márton arra, hogy a stadion lelátóján megjelent Gera Zoltán, Nuno Gomes, Luís Figo és Vladimír Smicer, akik átadták a szurkolók belépőit a találkozóra.

– Úgy éreztem magam, mint egy bokszoló, aki egymás után kapja az ütéseket és szinte azt sem tudja hol van, csak ezek az ütések nem fájdalmat, hanem örömöt okoznak: ajándékcsomagok, UEFA-sajtótájékoztató, ahol vezetői szinten megemlítenek és köszöntenek minket; a stadion monumentális látványa belülről, Gerzson megjelenése, amit fokozott Smicer, Nuno Gomes és Figo feltűnése. Ezek után a jegyeknél már bőven „kiszámoltak” és csak néztem, hogy ez velem történik? Feleségem első gondolata a hasonló sokk után az volt, hogy jövőre nem megyünk az iskolai évzáró után nyaralni a gyermekeinkkel, hanem irány a Puskás! – fogalmazott Kulcsár Tibor.

Van, akinek a 2020-as nem az első Eb-je lesz: Fenes László 2016-ban elkísérte a csapatot Franciaországba.

– Az első gondolatom az volt, hogy megint Eb-meccset nézhetek élőben. Ráadásul ezt itthon tehetem meg, az új Puskás stadionban. Jó lenne hasonló hangulatot átélni, mint Franciaországban. Ezzel együtt a barátaimra gondoltam, hogy most biztos irigykednek rám.

Az UEFA budapesti sajtótájékoztatóján elsőként jelentette be a 2020-as torna jegyárait, az Eb-mérkőzésekre 30 eurótól lehet majd belépőt vásárolni. A jegyek elhelyezkedésük szerint három árkategóriában lesznek elérhetők június 12-től, amikor elindul a jegyértékesítés.

Aki nem szeretne lemaradni a budapesti találkozókról, az már most regisztráljon az euro2020.com/tickets oldalon, hogy első kézből értesüljenek a jegyekkel kapcsolatos információkról. 

Ez még nem jár semmilyen költséggel, de aki az első körben nem regisztrál, az később már nagyon kis eséllyel indul a jegyekért.

Az UEFA-nak a szurkoló az első, ezért a 2020 kontinensviadalra elérhető jegyek 82%-a szurkolók, a résztvevő csapatok és a nagyközönség rendelkezésére áll majd. Ebből a budapesti négy találkozóra nagyjából 270 000 jegy találhat majd gazdára. A jegyértékesítés első szakaszában ennek felét lehet megvásárolni.

 Szerencsésnek tartottam magam, hogy az elsők között kaphattam jegyeket. Az első gondolatom az volt, hogy remélem, Magyarország kijut az Eb-re, mert akkor biztosan a válogatottunk játssza a nyitómérkőzést a Puskásban.


Címkék:

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS