Magyarország-Észtország: szurkolói információk

2013. szeptember. 09., 14:30   |    

Magyarország-Észtország: szurkolói információk

A magyar válogatott kedden 20.30 órakor az észt válogatott ellen játszik világbajnoki selejtezőt a Puskás Ferenc Stadionban.

Hétfőig több mint 10 ezer jegy gazdára talált a találkozóra, az árusítás hétfőn és kedden is folytatódik, a mérkőzésre szóló belépőket továbbra is a Ticket Express (TEX) hálózatában lehet megvásárolni. A mérkőzés előtt, a helyszínen nem lesz jegyárusítás, de a Ticket Express stadionhoz közeli irodáiban még késő délután, egyes helyeken az esti órákban is lehet belépőket venni.

Kérjük a szurkolókat, hogy belépés előtt ellenőrizzék, nincs-e olyan tárgy a birtokukban, amit nem szabad bevinni a stadionba (az esernyő is ilyen tárgynak számít)! A stadionba bevitt transzparenseket a belépés előtt engedélyeztetni kell, ezt a Dózsa György úti kapunál lehet megtenni 18 órától 18.30-ig.

A Puskás-stadionhoz közeli jegyárusító helyek:

9-17 óráig: TEX SYMA 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
10-18 óráig: TEX Dalszínház - 1065 Budapest, Dalszínház utca 10.
11-20 óráig: TEX Westend- 1132 Budapest, Váci út 1-3. (WestEnd információs pult)

A belépőket a Ticket Express három budapesti irodája mellett a TEX partnerirodáiban lehet személyesen megvenni, valamint lehetőség van a jegyek online megváltására. Az MLSZ oldalán, a fenti linken keresztül megrendelt jegyek díjmentesen átvehetők a Ticket Express három budapesti irodájában, valamint lehetőség van azok otthoni kinyomtatására, ez szintén díjmentes szolgáltatás.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS