Magyarország-Finnország: csütörtökig akciósak a jegyek

2014. november. 03., 15:43   |    

Magyarország-Finnország: csütörtökig akciósak a jegyek

November 6-án éjfélig lehet 20 százalékos kedvezménnyel megvásárolni a november 14-i magyar-finn Eb-selejtező (Groupama Aréna, 20.45) jegyeit.

A jegyárusítás múlt hét keddi kezdete óta a finnek elleni Eb-selejtezőre, a hétfő délutáni jegyeladási adatok szerint közelít a 4000-hez az eladott belépők száma.

A korábbi mérkőzések gyakorlata az volt, hogy a kedvezőbb árú jegyek fogynak el a mérkőzések előtt a leggyorsabban, ezért azoknak, akik az ilyen kategóriájú jegyekből szeretnének vásárolni, érdemes mielőbb gondoskodniuk a belépők megváltásáról.

Egy másik érv a gyors vásárlás mellett, hogy a jegyek november 6-án (csütörtökön) éjfélig 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatóak meg, ebben az időszakban, elhelyezkedéstől függően, 2800-8800 forintba kerülnek a belépők, míg november 7-étől már 3500-11 000 forintért lehet megvásárolni a jegyeket.

Kedvezményes konstrukcióban vásárolhatják meg jegyüket azok, akik mindkét mérkőzésre szeretnének kilátogatni. Ebben az esetben a két meccsre szóló kombinált bérletek - elhelyezkedéstől függően - 4000 forinttól 13 000 forintig szerezhetők be (az oroszok elleni, november 18-i mérkőzésre - szintén elhelyezkedéstől függően - 2000-7000 forintba kerülnek a belépők).

Mindkét mérkőzésre lehetőség van gyerekjegyek váltására, 14 éven aluli (valamint a 14. életévüket idén betöltő, vagyis 2000. január 1-je után született) fiatalok számára. A Magyarország-Finnország mérkőzésre a gyerekjegyek 2000-6500 forintba, a Magyarország-Oroszország találkozóra 1300-4300 forintba kerülnek. Itt is lehetőség van kombinált bérlet vásárlására, ezek 2200-7500 forintos áron kerülnek forgalomba, szintén elhelyezkedéstől függően.

A jegyvásárláshoz minden esetben - gyerekek esetében is - klubkártyára vagy futballkártyára van szükség!

A mérkőzésekre szóló jegyek megválthatóak interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, az így megvásárolt belépőket kinyomtatva lehet felhasználni a stadion kapuinál. Személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában, vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (iroda kereső: http://www.eventim.hu/hu/outletek/) lehet megvásárolni a jegyeket.

Az interneten vásárolt jegyek többször is kinyomtathatóak, így az elveszett, megsérült belépők helyett újat lehet előállítani (ez a két mérkőzésre szóló kombinált bérleteknél lehet hasznos, az első belépés után nem kell megőrizni a jegyet, azt később újra lehet nyomtatni, azonban felhasználni értelemszerűen meccsenként csak egy alkalommal lehet az adott jegyet!)

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS