Magyarország-Finnország: sajtóakkreditáció

2014. február. 24., 14:33   |    

Magyarország-Finnország: sajtóakkreditáció

A Magyar Labdarúgó Szövetség február 28-ig fogadja a média munkatársainak akkreditációs igényeit a március 5-i Magyarország-Finnország felkészülési mérkőzésre.

A magyar válogatott március 5-én, szerdán 18.00 órakor Finnország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen a győri ETO Parkban. Az MLSZ Kommunikációs Osztálya a mai naptól fogadja az akkreditációs kérelmeket a mérkőzésre a press@mlsz.hu email címre.

Kérjük, a szerkesztőségek minden esetben írják meg a mérkőzésre delegált kollégák nevét, a képviselt médiumot, feltüntetve azt, hogy a kérelmező fotós, televíziós, rádiós vagy az írott sajtóban dolgozik. Az akkreditáció határideje február 28., péntek éjfél. A sajtóhelyek korlátozott száma és a várhatóan nagy érdeklődés miatt a határidőn túl érkezett akkreditációs kérelmeket nem áll módunkban elfogadni.

A magyar válogatott kerete hétfőtől Telkiben készül a szerdai, Finnország elleni felkészülési mérkőzésre. Március 3-án, hétfőn 17 órakor az MLSZ sajtótájékoztatót tart a telki edzőközpontban Pintér Attila szövetségi kapitány és a válogatott játékosainak részvételével.

A sajtóeseményt követően 18 órakor kezdődik a válogatott edzése, amelynek első negyedórája a sajtó képviselői számára nyilvános.

A médiaeseményen való részvétel akkreditációhoz kötött, kérjük a sajtó képviselőit, hogy a press@mlsz.hu email címre küldjék el a résztvevő médium nevét.

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Simple Női Kupa: sorozatban harmadszor aranyérmes az ETO
Bajnokságok / Kupák
Nagy csatában lett Amatőr Kupa-győztes az Unione FC

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS