Magyarország-Görögország: megkezdődött a jegyárusítás

2015. március. 09., 08:28   |    

Magyarország-Görögország: megkezdődött a jegyárusítás

A magyar válogatott március 29-én, 20.45 órakor a görögöket fogadja Európa-bajnoki mérkőzésen a Groupama Arénában. A mérkőzésre szóló jegyeket március 9-étől március 19-ig 20 százalékos kedvezménnyel lehet megvásárolni.

Március 19-ig a legolcsóbb helyekre 2800 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 3600, 6400, illetve 9600 forintért lehet megvásárolni. Március 20-tól ugyanezen belépőkhöz teljes áron lehet hozzájutni.

A legkényelmesebben interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni, ezzel a módszerrel - bankkártyás fizetés mellett - azonnal kinyomtathatók a belépők. A finnek elleni, novemberi selejtezőn a jegyvásárlók több mint 40 százaléka választotta ezt a megoldást. Személyesen a Ticket Express négy budapesti irodájában, vagy országszerte a Ticket Express partnerirodáiban (irodakereső: http://www.eventim.hu/hu/outletek/) lehet megvásárolni a jegyeket.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően a mérkőzésre szóló jegyek szurkolói kártyával (klubkártyával vagy az MLSZ által kibocsátott futballkártyával) vásárolhatóak meg. A futballkártyákat személyesen a Ticket Express Bálnában (Budapest, Fővám tér 11-12.) lehet kiváltani, valamint lehetőség van előregisztrációra is a klubkartya.mlsz.hu oldalon, az elkészült kártyákat Budapesten, illetve 18 vidéki városban lehet átvenni (az átvétel helyszínét a klubkartya.mlsz.hu oldalon lehet kiválasztani a regisztráció során).

A mérkőzésre - életkortól függetlenül - minden szurkoló csak érvényes jeggyel léphet be a stadionba.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS