Magyarország-Görögország: szurkolói információk

2015. március. 23., 16:35   |    

Magyarország-Görögország: szurkolói információk

Fontosabb tudnivalók a március 29-i Magyarország-Görögország Eb-selejtezőre látogató szurkolóknak.

A Groupama Aréna kapui a mérkőzés előtt két órával, 18.45-kor nyitnak. Arra kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, mert előfordulhat, hogy a telt ház miatt a megszokottnál lassabb lesz a beléptetés. A mérkőzés felvezetése a helyszínen 19.45-kor kezdődik. Aki teheti, tömegközlekedéssel érkezzen, a magyar szurkolóknak az M3 metró Népliget-megállójáig érdemes utazniuk a stadion leggyorsabb megközelítéséhez. A mérkőzést követően a forgalom függvényében a 3-as metrót és az 1-es villamost sűríteni fogja a BKK.

A stadionnál az érvényes jegy megléte mellett ellenőrzik a szurkolói kártya meglétét, ezért kérjük, ezeket, valamint személyazonosításra alkalmas dokumentumot is hozzanak magukkal. A jegyek névre szólnak, ezért másra való átruházásukra nincs lehetőség. Miután a belépők személyes adatokat is tartalmaznak, kérjük, fokozottan vigyázzanak rájuk! A kapuknál hostok segítik a szurkolók beléptetését, akik kérdés, probléma esetén mindennemű segítséget megadnak az érkezőknek. Kérjük, mindenki a jegyén szereplő kapun lépjen be, és ott is lépjen ki a mérkőzés után.

A mérkőzés előtt az Albert sétányt lezárják, ezen az útvonalon nem lehet megközelíteni a stadiont.

A magyarországi görögök figyelmét felhívjuk, hogy csak a vendégszektorba vásárolhatnak belépőket, akinek ezzel kapcsolatban kérdésük van, forduljanak a görög labdarúgó-szövetséghez. A Klubkártyával és a Futballkártyával kapcsolatos további információkat a külön e célra létrehozott ügyfélszolgálatunkon keresztül kaphat: Telefon: 06-30-958-5585, E-mail: futballkartya@tex.hu. Az ügyfélszolgálat munkanapokon 10 és 18 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja a szurkolók kérdéseit.

A Groupama Arénában értékmegőrző működik. Ételt, italt nem lehet a stadionba bevinni. Kérjük, a lelátó lépcsőin - a vonatkozó jogszabályoknak, valamint UEFA-rendelkezéseknek megfelelően - ne álljanak a mérkőzés közben, mert ezzel akadályozhatják mások mozgását és kilátását.

Kérjük a szurkolókat, hogy a jegyüket otthon nyomtassák ki. Ha a jegyvásárlás folyamata során problémát észlel, akkor kérjük, hívja a Ticket Express ügyfélszolgálatát, amelyet munkanapokon 9-17 óráig a +36 30 3030999-es számon, rendezvénynapokon a rendezvény befejezéséig a +36 30 5697220 számon érhet el. E-mail cím: mlsz@tex.hu. (Abban az esetben, ha a belépő árát a bank levonta, de a jegyhez mégsem fér hozzá, esetleg bezárta a böngészőablakot és nem tudja megjeleníteni a jegyét, akkor keresse a TEX ügyfélszolgálatát, és elküldik Önnek a jegyet a megadott e-mail címére).

Kérjük szurkolóinkat, hogy vegyék figyelembe a kihelyezett Pályarendszabályok előírásait, illetve ellenőrizzék, hogy mely tárgyak (esernyő, üveg, hajlakk, parfüm, stb.) nem vihetőek be a sportlétesítmény területére. A stadionba be nem vihető eszközöket a beléptetési kapuknál a rendezők átveszik, megőrzik és a mérkőzés végén a tulajdonosának visszaszolgáltatják.

Az elmúlt időszakban a válogatott mérkőzések előtt minden esetben meghirdettük a transzparensek kötelező hitelesítését. A mérkőzés előtt a transzparensek hitelesítését a Groupama Aréna 3-as kapujánál végzik el, 19.00-20.00 óra között. A hivatalos nemzeti színű magyar zászlók (a zászlókban városnevekkel) a továbbiakban is minden korlátozás és engedély nélkül bevihetőek a mérkőzésre. Ezeket a zászlókat a beléptetési pontoknál a rendezők ellenőrzik. Aki ettől eltérő zászlót szeretne behozni, kérjük, előzetesen küldje meg azt a biztonsag@mlsz.hu email címre.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a rasszista tartalmú megnyilvánulásokat az UEFA vasszigorral bünteti. A rasszista, kirekesztő megnyilvánulások súlyos károkat okoznak a válogatottnak, a magyar labdarúgásnak, és stadionbezárást eredményezhetnek a következő tétmérkőzésekre.

Meglátásait és észrevételeit – amennyiben nem jeggyel és klubkártyával kapcsolatosak – az mlsz@mlsz.hu email címre küldhetik meg.

Tömegközlekedési térkép
A Groupama Aréna stadionrajza
A stadion térképe

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS