Magyarország-Románia: augusztus 3-án kezdődik a jegyárusítás

2015. július. 22., 17:12   |    

Magyarország-Románia: augusztus 3-án kezdődik a jegyárusítás

A magyar válogatott szeptember 4-én, 20.45 órakor a Groupama Arénában játszik Európa-bajnoki selejtező mérkőzést Románia ellen. A mérkőzésre szóló jegyek augusztus 3-án, 10.00 órától vásárolhatóak meg.

A mérkőzésre négy árkategóriában lehet nézőtéri jegyeket venni, az árak megegyeznek a márciusi, görögök elleni selejtező jegyáraival. A kapuk mögötti szektorokba 3500 forintba kerülnek a belépők, a további három árkategóriába sorolt jegyeket 4500, 8000, illetve 11000 forintért lehet megvásárolni. A VIP Bronz jegyek 15 ezer forintba, a VIP Gold jegyek 25 ezer forintba kerülnek.

A mérkőzésre - életkortól függetlenül - minden szurkoló csak érvényes jeggyel léphet be a stadionba.

A jegyvásárlásra az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

1. Szurkolói kártyával (klubkártya, futballkártya)

- az interneten (https://meccsjegy.mlsz.hu/),
- a TEX és a Jegymester viszonteladói hálózatában, országszerte több mint 300 jegyirodában (http://www.eventim.hu/hu/outletek/)
- a Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1) működő Ticket Express jegyirodákban.

A legkényelmesebben interneten, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyeket vásárolni, ezzel a módszerrel - bankkártyás fizetés mellett - azonnal kinyomtathatók a belépők. Az internetes vásárlás lehetősége kizárólag a szurkolói kártyával (klubkártya és Futballkártya) rendelkezők számára elérhető.

Azok a szurkolók, akik még nem rendelkeznek szurkolói kártyával, de szeretnék használni a kártya előnyeit a jegyvásárlás során, továbbra is kiválthatnak Futballkártyát a Bálna Budapest kereskedelmi centrumban (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), vagy előregisztrálhatnak a https://klubkartya.mlsz.hu/ internetes oldalon. Az előregisztrációt követően a kártyákhoz a megjelölt átvételi pontokon juthatnak hozzá. Az érvényes előregisztráció benyújtását követően 5 napot vesz igénybe a kártya legyártása és átvételi pontra történő kiszállítása. Ez azt jelenti, hogy a július 29-én éjfélig regisztrált kártyákat tudjuk a jegyértékesítés kezdetére eljuttatni az átvételi pontokra. Kérjük, hogy ezt a kártyaigénylés és a jegyvásárlás tervezése során vegyék figyelembe.

Természetesen a válogatott mérkőzéseire változatlanul lehet klubkártyával is jegyet váltani. Kérjük, hogy amennyiben klubkártyát szeretnének kiváltani, és azzal jegyet váltani, forduljanak sportszervezetükhöz a klubkártya kiváltás feltételeinek megismerése érdekében. Egy tranzakcióval hat darab jegy vásárlására van lehetőség.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy beléptetéskor a biztonsági szolgálat munkatársai személyazonosításra alkalmas dokumentum – például szurkolói kártya - felmutatását kérik. Amennyiben ilyen dokumentumot nem tudnak felmutatni, a beléptetés megtagadásra kerül. Amennyiben a személyazonosításra alkalmas dokumentumban és a jegyen szereplő adatok eltérnek, a rendezők rendőri intézkedést kezdeményeznek, amely büntető eljárást von maga után.

2. Szurkolói kártya nélkül

A szurkolói kártyával nem rendelkező szurkolók a Bálna Budapest (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.) kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban (Budapest, 1146, Dózsa György út 1, 1146) működő Ticket Express jegyirodákban személyesen vásárolhatnak jegyet személyi azonosításra alkalmas igazolványuk (pl: jogosítvány, útlevél, személyi igazolvány, diákigazolvány, stb.) bemutatásával. Szurkolói kártya nélkül kizárólag saját névre szóló jegyvásárlásra van lehetőség.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy személyi azonosításra alkalmas okmányukat a mérkőzésre is hozzák magukkal, mert azt beléptetéskor a biztonsági szolgálat munkatársai elkérik és összevetik a mérkőzésjegyen szereplő adatokkal. Amennyiben a jegyen és a személyazonosító igazolványban szereplő adatok eltérnek, a rendezők rendőri intézkedést kezdeményeznek, amely büntető eljárást von maga után.

3. Külföldi állampolgárok részére a hazai szektorokba

Külföldi állampolgárok személyesen ugyancsak a Bálna Budapest kereskedelmi és kulturális centrumban és a Syma Csarnokban telepített értékesítési pontokon vásárolhatnak jegyet. Külföldi állampolgárok emellett az interneten, a https://meccsjegy.mlsz.hu/ oldalon utalványt vásárolhatnak, amelyet a mérkőzés napján tudnak jegyre beváltani a Syma csarnokban, vagy a Groupama Arénánál telepített beváltási pontokon. Az utalvány beváltásának előfeltétele, hogy az utalvány tulajdonosa személyi azonosító okmánnyal (alapvetően: útlevél) igazolja külföldi állampolgárságát.

Felhívjuk a hazai szektorba jegyet váltó külföldi állampolgár szurkolóink figyelmét, hogy személyi azonosításra alkalmas okmányukat a mérkőzésre is hozzák magukkal, mert azt az utalvány jegyre cserélésekor és a biztonsági szolgálat munkatársai a beléptetéskor elkérik és összevetik a mérkőzésjegyen szereplő adatokkal. Amennyiben az utalvány átvételénél nem tudják az útlevelüket felmutatni, illetve a rendező kérésére a beléptetésnél sem rendelkeznek ezen dokumentummal, a mérkőzést nem tekinthetik meg.

4. Román szurkolók részére

A vendégcsapat szurkolói kizárólag a Román Labdarúgó Szövetségen (http://www.frf.ro) keresztül vásárolhatnak jegyet a mérkőzésre, és csak a vendégszektorban foglalhatnak helyet. Az MLSZ az UEFA rendelkezései és a hazai jogszabályok alapján jogosult megtagadni az utalvány mérkőzésjegyre cserélését, illetve a beléptetést azon román állampolgárok, vagy magyarországi, illetve a román diaszpórában élő román nemzetiségű személyek esetében, akik öltözetük (ruházatuk egyéb kiegészítőik, egyéb szurkolói jegyek) és/vagy viselkedésük, továbbá személyes okmányaik alapján nyilvánvalóan a vendégcsapat szurkolói, de utalványukat vagy mérkőzésjegyüket a hazai szektorok egyikébe váltották meg.

A megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Amennyiben valaki a jegy megvásárlása után nem tud eljönni a mérkőzésre, úgy legkésőbb augusztus 31-ig módosíthatja a jegyvásárláskor megadott adatokat a vásárlás helyszínén, vagy kérheti a módosításokat e-mailben, az info@tex.hu címen. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésre várhatóan jelentős számban feketepiacon próbálják haszonnal értékesíteni jegyüket.

Kérjük, hogy a későbbi kényelmetlenségek elkerülése érdekében ne vásároljanak ismeretlen forrásból jegyeket, mert a jegyeket a beléptetésnél a rendezők tüzetesen ellenőrzik. Kérjük a szurkolókat, hogy csak az MLSZ által meghirdetett csatornákon vegyék meg jegyeiket a büntető eljárásokból adódó kényelmetlenség elkerülése érdekében. A beléptető kapuk kiszűrik a jegyek kettős felhasználását, ezért kérjük, vigyázzanak jegyeikre és ne engedjék, hogy azokról bárki másolatot készítsen. A kapuknál a jegyek érvényességét a Groupama Aréna munkatársai ellenőrizni tudják. A jegyek csak egyszeri belépésre jogosítanak.

A szeptember 7-én, Belfastban megrendezésre kerülő Észak-írország- Magyarország Eb-selejtező mérkőzésre már augusztus 3-tól lehet jegyet váltani.

A mérkőzésre a szurkolói kártya használata nem lesz kötelező, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon névre szóló vouchert (utalványt) vásárolhatnak meg a szurkolók. Az utalványokat a szurkolók a budapesti Syma Csarnokban található Ticket Express jegyirodában személyesen tudják a jegyre cserélni (személyi azonosítás után), vagy a finnországi mérkőzéshez hasonlóan, a mérkőzés napján a belfasti Windsor Park stadion vendégpénztárában, kizárólag személyi azonosítást követően. Az UEFA szabályainak megfelelően az MLSZ az átépítés alatt álló stadionba 700 jegyet igényelhet, a belépők ára egységesen 35 font (kb. 16 000 Ft) lesz.

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS