Júniusban dőlhet el, ki indul a női BL-ben

2020. május. 11., 15:06   |    

Júniusban dőlhet el, ki indul a női BL-ben

Május 28-án, az elmaradt MTK–DVTK találkozóval folytatódik a női elsőosztályú bajnokság. Az így kialakuló záró táblázat első két helyezettjének párharca dönt a BL-indulásról.

Az M4 Sport csatorna az összes hátralévő női bajnoki mérkőzést élőben fogja közvetíteni.

A 13. fordulóban elmaradt MTK Hungária FC–DVTK mérkőzést május 28-án, 20.00 órakor pótolják a csapatok az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. Az így kialakuló záró táblázat első két helyezettje egy két győzelemig tartó páros mérkőzésen dönti el egymás között a 2020/21-es női BL-indulás jogát.

Az első mérkőzés június 4-én, 17.30-kor; második június 11-én 20.00-kor. Ha a párharc nem dől el a két találkozón, akkor a harmadik mérkőzést június 18-án, szintén este nyolckor játssza a két együttes.

A mérkőzéseket szigorú egészségügyi szabályok betartásával lehet megrendezni, amelyek része a rendszeres koronavírus-tesztelés is. Erről bővebben itt olvashatnak.

A bajnokság hivatalos végeredmény nélkül zárul le, nincs bajnok, sem végső helyezettek, illetve kiesők. A 2020/21-es idényben a 2019/20-as bajnokságban résztvevő csapatok jogosultak az NB I-es nevezésre.

Tabella


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS