Még kaphatóak jegyek a lettek elleni vb-selejtezőre

2017. augusztus. 28., 11:55   |    

Még kaphatóak jegyek a lettek elleni vb-selejtezőre

Továbbra is lehet belépőket váltani az augusztus 31-i (Groupama Aréna, 20.45) Magyarország–Lettország világbajnoki selejtezőre. Kártya nélkül továbbra is mindenki kizárólag saját részre válthat jegyet.

A jegyek nagy része elkelt, de még lehet kapni belépőket a magyar válogatott következő meccsére a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon (szurkolói kártya használatával), illetve személyesen közel 300 értékesítési ponton. (A személyes értékesítés szabályait, a tudnivalókat lásd alább.) Továbbá a TEX viszonteladóknál, valamint szurkolói kártya nélkül az alábbi jegyirodákban:

• Ticket Express Bálna: 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
• Ticket Express Syma: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
• Autoclub Travel, Debrecen: 4025 Debrecen, Halköz üzletház, Simonffy u. 4-6.
• Autoclub Travel, Nyíregyháza: 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 9.
• Autoclub Travel, Pécs: 7624 Pécs, Ferencesek u. 22.
• Autoclub Travel, Szeged: 6722, Szeged, Bartók Béla tér 6.
• Autoclub Travel, Székesfehérvár: 8000 Székesfehérvár, József Attila u. 2/A.
• Autoclub Travel, Zalaegerszeg: 8900 Zalaegerszeg, Alsóerdei út 3/A.
• Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 4-6.
• ZTE Aréna: 8900 Zalaegerszeg, Október 6. tér 16.

A nézőtéri jegyek a Szurkolói Klubtagsággal nem rendelkezőknek egységesen 1000 forintba kerülnek.

Külföldi állampolgárok (kivéve a lett állampolgárokat) utalványt vásárolhatnak a mérkőzésekre, amelyet a találkozó helyszínén – útlevelük bemutatásával – válthatnak át hivatalos meccsjegyre.

A jegyvásárlás szabályai

A meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon történő jegyvásárláshoz szurkolói kártyára van szükség, akárcsak a Ticket Express partnerirodáiban történő vásárláshoz. Kártya nélkül személyes azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával lehet belépőket vásárolni a fent jelölt helyszíneken. A vonatkozó jogszabálynak (A sportról szóló 2004. évi I. törvény 72. §-ának) megfelelően szurkolói kártya nélküli vásárlásnál minden esetben egyéni személyi azonosításra van szükség, ezért ilyen módon csak saját részre lehet belépőket venni. Sokan szeretnének szurkolói kártyával nem rendelkező családtagjuknak jegyet vásárolni, mások meghatalmazással, vagy egy másik személy irataival érkeznek a jegyértékesítés helyszínére. Aki nem rendelkezik szurkolói kártyával, annak azonosítása nem történt meg, így az előbb felsorolt esetekben az ablakoknál – a jogszabály előírásának megfelelően – nem fogják kiszolgálni. Egy személy maximálisan hat jegyet vásárolhat a mérkőzésre.

Fokozott ellenőrzés belépéskor

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a nemzetközi szövetség (FIFA) biztonsági megfontolásokból alkalmazott szabályai szerint mérkőzésnapokon nem engedélyezett a stadionokban a helyszíni jegyeladás. Ennek megfelelően a magyar válogatott hátralévő három hazai világbajnoki selejtező mérkőzései előtt a Groupama Aréna pénztáraiban nem lesz jegyárusítás.

Amennyiben a mérkőzés napján még rendelkezésre állnak értékesíthető jegyek, azokat a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, nyitvatartási időben a Ticket Express partnerirodáiban (http://www.eventim.hu/hu/outletek/), valamint meghosszabbított nyitvatartási időben délelőtt 10 és este nyolc óra között a Ticket Express Bálna (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.), illetve a Ticket Express Syma (1146 Budapest, Dózsa György út 1.) partnerirodáiban a megszokott módon, szurkolói kártyával vagy kártya nélkül, személyes azonosításra alkalmas igazolvány bemutatásával lehet megvásárolni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a Lettország és a Portugália elleni mérkőzést megelőzően fokozott biztonsági ellenőrzés lesz a stadion körül. A beléptetés során, a jegyeken szereplő adatokat összevetik a belépésre jelentkezők személyes okmányaival, ezért arra kérjük a szurkolókat, hogy tartsanak maguknál személyi azonosításra alkalmas igazolványt. Ha az adatok eltérnek egymástól, a rendezők megtagadják a stadionba történő belépést és nem térítik vissza a jegy árát.

A rendezők kérik, hogy csak olyan jeggyel próbáljanak belépni, amit hivatalos csatornákon vettek, ne vásároljanak sem közterületen sem máshol jegyet a feketepiacon, mert azzal nem tudnak belépni a stadionba a vonatkozó magyar jogszabályok miatt!

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS