Megkezdi szereplését a futsal BL-ben az ETO

2013. október. 01., 11:08   |    

Megkezdi szereplését a futsal BL-ben az ETO

Az UEFA Futsal Cup győri csoportkörében a bosnyák, a bolgár és a grúz bajnok lesz az ETO FC Győr ellenfele.

A győriek az előző idényben kis híján világraszóló bravúrt el értek el, hajszál híján bejutottak a futsal Bajnokok Ligája, hivatalos nevén az UEFA Futsal Cup négyes döntőjébe. Az ETO az új idényben is hasonlóan jó szereplésre készül, ehhez első lépésként tovább kell jutnia a hazai rendezésű csoportkörből, vagyis a kvartett első két helyének valamelyikén kell végeznie.

A feladat nem egyszerű, az ellenfelek között van például a grúz Iberia Star is, amely megfosztotta a magyar csapatokat a Final Fourba jutástól, és később házigazdája volt a négyes döntőnek. A KMF Tango Sarajevo és az FC Grand Pro Varna az előselejtezőből jutottak be a csoportkörbe.

A győri klub vezetői gondoskodtak arról, hogy az október 4-ig tartó torna a futsal ünnepe legyen, a mérkőzések mellett különböző betétprogramok színesítik a rendezvényt, emellett szakmai napot is rendeznek, neves szakemberek részvételével.

- Számomra egy lehetséges cél létezik, az pedig csapatom továbbjutása – mondta David Madrid, az ETO vezetőedzője. - De nem tekintek annyira előre, mindig csak a következő mérkőzés a következő feladat. Az ellenfeleink hasonló játékerőt képviselnek mint az ETO, de nekünk nem velük, hanem elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk. A csapatom is megfelelő szintű játékosokkal rendelkezik, ha a sérülések is rendbe jönnek, akkor nem lesz semmi probléma, és megnyerhetjük a tornát. Azt gondolom, hogy mindent megtettünk eddig és teszünk a jövőben is annak érdekében, hogy tovább jussunk az elitkörbe.

A selejtező torna programja (Magvassy Mihály Sportcsarnok):

Október 1.:

Iberia Star Tbilisi - FC Grand Pro Varna, 16.30
ETO FC Győr - KMF Tangao Sarajevo, 19.00

Október 2.:
br> KMF Tangao Sarajevo-Iberia Star Tbilisi, 16.30
ETO FC Győr-FC Grand Pro Varna, 19.00

Október 4.:

FC Grand Pro Varna-KMF Tangao Sarajevo, 16.30
Iberia Star Tbilisi-ETO FC Győr, 19.00

A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
MOL Magyar Kupa: A Paksi FC lesz a döntő egyik résztvevője
Bajnokságok / Kupák
Erőt demonstrált a Haladás

2024-04-22 21:53:02

Erőt demonstrált a Haladás

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS