Megszerezte első pontját a REAC

2006. augusztus. 20., 19:21   |    

Megszerezte első pontját a REAC

A rákospalotaiak az első félidőben megszerezték a vezetést, a győriek azonban még a szünetig megfordították az állást, előnyük azonban csak a második játékrész elejéig tartott ki.

A Borsodi Liga 3. fordulójának vasárnapi játéknapján egyetlen meccset rendeztek, a REAC a Győr otthonába látogatott. A tabella utolsó helyén szerénykedő rákospalotaiak kezdtek jobban, Torma révén a 25. percben a vezetést is megszerezték. A hazaiak csak ekkor kezdtek el futballozni, és a szünetig hátralévő 20 perc elegendőnek bizonyult számukra, hogy - Bajzát Péter (képünkön)duplájával - megfordítsák az állást. A REAC nem tett le a pontszerzésről, a második félidő elején Nyerges bólintott a hazai kapuba. A meccsből hátralevő percekben mindkét gárda előtt megvolt az esély, hogy betaláljon, ám ez egyik félnek sem sikerült, így maradt a 2-2-es döntetlen, a fővárosiak ezzel megszerezték első pontjukat a bajnokságban.

Győr-REAC 2-2 (2-1)
Győr, 4000 néző
Vezette: Kassai Viktor (Székely Ferenc, Erős Gábor)
Gólszerző: Bajzát a 40. és a 42., ill. Torma a 25., Nyerges az 57. percben
Sárga lap: Jäkl a 61., Tokody a 71., Mátyus a 84., ill. Nagy I G. a 27., Horváth G. a 46., Török S. a 71., Makra a 71., Torma a 77. percben


A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS