Menekülő csapatok rangadója Szombathelyen

2015. április. 01., 13:27   |    

Menekülő csapatok rangadója Szombathelyen

Két nehéz helyzetben lévő együttes találkozik vasárnap délután a szombathelyi Rohonci úton. Azonos célért küzdenek a hátralévő fordulókban: ki akarják harcolni a bennmaradást.

SZOMBATHELYI HALADÁS–BUDAPEST HONVÉD
(Április 5., vasárnap, 16.30)

A Haladás a 12. helyen, a Bp. Honvéd a 15. helyen áll a bajnokságban – ennek tudatában talán meglepő, hogy egyik csapat sem szenvedett vereséget az előző két fordulóban. A kispestiek kétszer döntetlent játszottak, más kérdés, hogy nem tudták megtörni nyeretlenségi sorozatukat. A Haladás kétszer nyert, s ezzel elmozdult az utolsó két helyről. Szentes Lázár együttese a legutóbbi három hazai mérkőzésén hét pontot szerzett (ezek közül egyet még ősszel játszott), ilyen jó szériája a mostani bajnokságban még nem volt. A vasi zöld-fehérek különösen a Bp. Honvéd által Magyarországra hozott, a Győri ETO gárdájából igazolt Leandro Martínezzel jártak jól, aki eddig a tavasz leggólerősebb futballistája a maga négy góljával. A Haladás a legutóbbi három hazai mérkőzésén kivétel nélkül szerzett gólt, hasonlóra sem volt példa eddig még a 2014–2015-ös idényben szombathelyi játékostól. A kispestiek a Puskás Akadémia FC és az Újpest elen szereztek egy-egy pontot, előbbit vendégként. Ezzel valamelyest javítottak idegenbeli mérlegükön, ami még így is gyenge: még nem tudott nyerni vendégként a csapat a mostani idényben! A két gárda kispesti mérkőzése ősszel 2-0-s hazai győzelmet hozott. Az elmúlt 15 évben mindössze egyszer, 2011-ben nyert a Honvéd a Haladás pályáján. Külön érdekessége a mérkőzésnek, hogy a Haladás többségi tulajdonosai, Illés Béla és Halmai Gábor hajdanán a Bozsik Stadion ünnepelt kedvencei (is) voltak.

Jegyinformációk a mérkőzésre:

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A Legea Haladás boltban hétfőtől péntekig 10:00-16:00 óra, szombaton 10-12 óra között is megválthatók a jegyek, amelyek Szent Márton kártya használatával kedvezményes áron kaphatók. Vasárnap 13:00 kor nyitnak a pénztárak a Rohonci úton, az 5-ös és 6-os pénztárban klubkártya kiváltásra is lesz lehetőség. A stadion vendég jegypénztára 15:00 órakor nyit a mérkőzés napján. Hazai jegyárak 1000-3000 forint. Elővételben olcsóbban juthatnak hozzá a szurkolók a belépőkhöz. A vendégjegyek ára interneten történő vásárlás esetén 1.000 Ft, elővételben Szombathelyen és Budapesten 1.200 Ft, a mérkőzés helyszínén 1.400 Ft. A jegyvásárláshoz minden esetben szurkolói kártyára van szükség. Jegyinformációk a forduló további mérkőzéseire:

Péntek

19:00 PUSKÁS AKADÉMIA FC - FERENCVÁROSI TC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Ugyancsak megvásárolhatóak a jegyek a Pancho Aréna I-es pénztárában, amely hétfőtől-péntekig 14 és 18 óra között tart nyitva. A Puskás Akadémia tájékoztatása szerint szerdán kora délután már csak mintegy 100 jegy maradt a találkozóra. A jegyvásárláshoz minden esetben szurkolói kártyára van szükség.

Szombat

14:00 GYŐRI ETO FC - KECSKEMÉTI TE

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A belépőket az ETO Park Szurkolói boltjában, a Látogatóközpont/Tourinform (Győr, Baross G. út 21.) irodában, a Vörössipkás utcában a Szefi Szervizben, a Győr+ belvárosi pavilonjában és a Corvin utcában a Meló Diák irodában is megválthatják az érdeklődők. A vendégszurkolók a Kunság Tours (Kecskemét, Kéttemplom köz 5.) jegyirodáiban vásárolhatnak jegyeket elővételben. A vendégbelépők egységesen 1400 forintba kerülnek. A vendégpénztár 12 órakor nyit ki a meccs napján. A stadionban csak a nyugati oldal szektorait nyitják meg. Jegyárak: 1000-2500 forint. A jegyvásárláshoz minden esetben szurkolói kártyára van szükség.

16:00 PMFC-MATIAS - DVSC-TEVA

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. Jegyek kaphatóak a a Partyzoo Jegyirodában (7624 Pécs, Ferencesek u. 26.) és a pécsi stadion klubházában is (7633 Pécs, Stadion utca 2.). Jegyárak: 1000-2200 forint. A jegyvásárláshoz minden esetben szurkolói kártyára van szükség.

18:30 DUNAÚJVÁROS - NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

A Dunaújváros és a Nyíregyháza szurkolói 2015. április 1-től, az interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket, valamint személyesen a hazai klub székházának 307-es irodájában elővételben is van lehetőség jegyvásárlásra. A dunaújvárosi Tourinform irodában azok a szurkolók tudnak segítséget kérni, akiknek nincs otthonukban számítógép, vagy nyomtató. Fontos információ, hogy az online jegyvásárláshoz is szükséges a klubkártya, valamint rendelkezni kell bankkártyával. Az online és az elővételi vásárlásnál a Dunaújváros szurkolói részére 10 százalékos kedvezményt biztosít a klub. A mérkőzés napján a klub székházban (307-es iroda) 13.00-kor nyit ki a hazai pénztár, ahol várják a jegyet vásárolni szándékozó szurkolókat, míg a vendégoldalon már a mérkőzés előtt 3 órával (15.30 óra) lehet jegyet vásárolni. A hazai szektorba a diák és nyugdíjas jegy ára 800, a felnőtt jegy ára pedig 1.200 Forint/fő. A 14 éven aluliaknak a belépés ingyenes, de számukra is kötelező a jegy kiváltása! A vendégszektorba a jegy ára egységesen 1.200 Forint/fő.

18:30 MTK BUDAPEST - LOMBARD PÁPA TERMÁL

Az MTK Budapest és a Lombard Pápa Termál FC szurkolói, 2015. március 30-tól folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket. A mérkőzés napján a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket a szurkolók. A mérkőzés napján a jegypénztárak 16:30-kor nyitnak. A jegyvásárláshoz minden esetben szurkolói kártyára van szükség.

18:30 DVTK - PAKSI FC

A belépőket elővételben a DVTK Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található üzletében, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megváltani. Ezen kívül jegyek válthatók elővételben országszerte a Ticket Express partnerirodáiban is, itt azonban előfordulhat, hogy szervizdíjat számolnak fel a belépő kiállításáért. A vendégszurkolók elővételben az interneten válthatják meg belépőjegyüket. A Diósgyőri Stadion vendégpénztára a találkozó előtt egy órával nyit. Az idei szezonban kedvezményt adunk azoknak a szurkolóknak, akik elővételben vásárolják meg a belépőjegyet. Azok számára, akik nem tudnak, nem akarnak élni ezzel a lehetőséggel mérkőzésnapon reggel 8 órakor kinyitnak a Diósgyőri Stadion pénztárai. Jegyárak: 1000-3000 forint. A jegyvásárláshoz minden esetben szurkolói kártyára van szükség.

Vasárnap

18:30 ÚJPEST FC - VIDEOTON FC

A mérkőzésre szóló jegyek megvásárolhatóak interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint országszerte a Ticket Express irodáiban. A jegyvásárláshoz minden esetben szurkolói kártyára van szükség. A jegyelővétel helyszíne a hazai szurkolók számára a Mildenberger utcai jegypénztár, a klubkártya regisztráció továbbra is a Mildenberger utca sarkán kihelyezett konténerben található. Jegyvásárlásra pénteken és szombaton 17.00-20.00 óráig van lehetőség, vasárnap 14.30-kor nyit az elővételi pénztár, 17.00 órakor a Mildenberger utcai pénztár. A hazai szurkolók kizárólag a Mildenberger utca irányából közelíthetik meg a Szusza Ferenc Stadiont. A Megyeri úton sem bérletpénztár, sem beléptetés nem lesz a hazai szurkolók számára. A vendégszurkolók kizárólag a Megyeri út felől közelíthetik meg a Szusza Ferenc Stadiont. A mérkőzésen a B terasz nem lesz nyitva, mivel a rendőrség nem engedélyezte a szektor megnyitását. Azon szurkolóinknak, akiknek ide szól a bérletük, az A teraszról tekinthetik meg a mérkőzést. A fehérvári szurkolók az alábbi helyeken vásárolhatják meg jegyeiket, 1400 forintos egységáron:

AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16, Cs: 8-16:30, P:8-15:30)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Cs: 8-17, P: 8-16)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-P: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-P: 9-18)

A hírkategória további hírei

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS