Mezőkövesdi győzelem az alsóházi rangadón

2022. április. 01., 22:11   |    

Mezőkövesdi győzelem az alsóházi rangadón

Az OTP Bank Liga 26. fordulójának első mérkőzésén a Mezőkövesd 1-0-ra nyert hazai pályán a Gyirmót FC Győr ellen.

Mezőkövesd Zsóry FC-Gyirmót FC Győr 1-0 (1-0)
Gólszerző: Jurina (20.)
Piros lap: Zeke (64.)
Mezőkövesd Zsóry FC: Tordai - Farkas, A. Lukic, Pillár, Vadnai - Vajda, Karnyicki, Madarász (Bilali, 90.), Cseri (Besirovic, a szünetben) - Jurina (Kis, 90.), Drazic (Babati, 72.)
Gyirmót FC Győr: Rusák - Szegi, Ene (Ikic, 75.), Hajdú, Zeke - Radics (Klimovics, 61.), Nagy P., Hasani (Cvetanoski, 61.) - Medgyes, Ventura, Simon A. (van Kessel, 78.)

Mindkét csapat óvatosan kezdett, így a kapuk egyáltalán nem forogtak veszélyben. A kevés kockázatvállalás mellett a rengeteg technikai hiba is gátolta az akciók befejezését. A Mezőkövesd viszont az első sikeres kontrájából szép gólt szerzett, erre 335 perc elteltével volt újra képes. A hazai vezetés sem változtatott a játék képén, többnyire mezőnyben zajlott a játék a szünetig. A folytatásban sem változott a játék képe, így a kapusoknak alig akadt dolguk. A vendégek az utolsó szűk félórára emberhátrányba is kerültek Zeke utolsó emberként elkövetett szabálytalansága miatt. Emberelőnyben már mezőnyfölényben futballozott a Mezőkövesd, de csak néhány távoli lövésig jutott, komoly helyzetig nem, viszont minimális előnyét biztosan megőrizte a lefújásig. A hazaiak öt kör után gyűjtötték be ismét a három pontot, így hat pontra eltávolodtak a kiesőhelyen álló riválisuktól, amely immár hat forduló óta nyeretlen.

Tabella


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS