Mind a négy felsőházi csapat egy pontot szerzet a Jet-Sol Ligában

2019. október. 01., 09:50   |    

Mind a négy felsőházi csapat egy pontot szerzet a Jet-Sol Ligában
Fotó: MTK Hungráia FC Facebook

Döntetlennel zárult a 6. forduló rangadója a női NB I-ben. Az első forduló óta először gólt sem lőtt a Fradi.

Döntetlennel ért véget a DVTK–MTK rangadó a Jet-Sol Liga 6. fordulójában. A 0–0-s első félidőt követően a hazai jutottak vezetéshez, Hanna Barker az 52. percben volt eredményes. A válaszra azonban nem kellett sokat várni, Palkovics Nóra szállt be a 61. percben és mindössze négy perccel később 1–1-re módosította az eredményt, ami már nem is változott a lefújásig.

A két csapat hamarosan a FÖRCH Női Magyar Kupában is összecsap, a sorsolás a harmadik fordulóban hozta össze a tavalyi döntős DVTK-t és a negyedik fordulóban az ETO ellen búcsúzó MTK-t.

Szintén pontosztozkodás lett a vége a Haladás-Viktória–FTC-Telekom párharcnak. A felek nem tudtak túljárni egymás eszén, így gól nélküli döntetlennel zárult a mérkőzés. A szombathelyi csapat csak egyet cserélt, a 20. percben Heike Manhart helyére érkezett Siklér Kinga. A Ferencváros az utolsó harminc percre igyekezett frissíteni, Czellér Dorottyát Nagy Virág, Kocsán Petrát Selma Kapetanovic, Pusztai Sárát pedig Diószegi Fanni váltotta.

Szoros volt, végül mégis otthon tartotta a három pontot az ETO a Kelen ellen. Bódai Viktória a 13. percben szerzett vezetést a győrieknek, majd Kókány Regina (24.) és Trampler Kinga (33.) révén gyorsan megfordította a mérkőzés állásást az újonc. Szünetre mégis 2–2-vel vonultak a csapatok, Kovács Laura a 37. percben egalizált. A győztes gólt Gődér Brigitta szerezte a 70. percben. Az ETO helyzetét nehezítette a továbbiakban, hogy a gólt is szerző Kovács Laurát a 72. percben kiállították.

Egészen a 78. percig a Szent Mihály és az Astra találkozóján is úgy tűnt, 0–0-s eredmény fog születni. Akkor aztán Krascsenics Petra lőtte be az Astrának három pontot érő találat, ezzel nyertek a vendégek 1–0-ra.  


A hírkategória további hírei

Bajnokságok / Kupák
Szombati csúcsrangadó a Merkantil Bank Ligában
Bajnokságok / Kupák
Eldőlhet a kiesés a Simple Női Ligában
Bajnokságok / Kupák
Az Újpest ellen a leggólerősebb a Kisvárda, gödörben a Paks

Főszponzoraink

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS